
>
664(072)
В 42
Визначення кислотності, лужності і окисно-відновного потенціалу харчових продуктів [Текст] : метод. вказ. до лаборатор. занять для студ. освіт.-кваліфікац. рівня "бакалавр" за напрямом підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" з дисц. Загальні методи контролю харчових продуктів / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. - Харків : ХНТУСГ, 2013. - 14 с. : табл.
Ключові слова: оцінка -- оценка -- точність -- точность -- продуктивність -- продуктивность -- метод --
Додаткові точки доступу:
Фоміна, Ірина Миколаївна\авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
В 42
УДК | |
664(072) |
Ключові слова: оцінка -- оценка -- точність -- точность -- продуктивність -- продуктивность -- метод --
Додаткові точки доступу:
Фоміна, Ірина Миколаївна\авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | б/н |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Методи контролю продукції харчових виробництв | 4 |
2 | 33 | Харчові технології (181) | Методи контролю продукції харчових виробництв | 4 |
3 | 33 | Харчові технології (181) | Контроль якості та безпеки зерна та зернопродуктів | 8 |
4 | 33 | Харчові технології (181) | Контроль якості та безпеки зерна та зернопродуктів | 8 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|