664.727
В 41
Вивчення впливу озонування на технологічні властивості зерна та борошна [Текст] : метод. вказ. до лаборатор. роботи для студ. освіт.-кваліфікац. рівня "спеціаліст" 7.091701 та "магістр" 8.091701 за спец, "Технологія зберігання і переробки зерна" з дисц. Актуальні проблеми галузі / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Сафонова, О. А. Холодова, Т. В. Гавриш. - Харків : ХНТУСГ, . - 16 с.

УДК
664.727

Ключові слова: хлібопекарські -- хлебопекарские -- властивості -- свойства -- зернова -- зерновое -- борошняна -- мучное -- сировина -- сырье --
Додаткові точки доступу: