636.09(075.8)
Г 51
Гігієна виробництва, безпечність та якість ікри риби [Текст] : навч. посібник / І. В. Яценко [та ін.]. - Харків : Стиль-Іздат, . - 90 с. : рис., табл.

Зміст:
Харчова цінність ікри риби
Біологічні особливості ікри-сирцю
Класифікація ікри риби
Гігієнічні вимоги до отримання ікри риби
Гігієнічні вимоги до консервування ікри риби
Загальні гігієнічні вимоги до пакування, маркування, зберігання і транспортування ікри риби
Гігієна виробництва ікри осетрової риби
Якість і безпечність ікри зернистої осетрової риби
Гігієна виробництва ікри лососевої риби
Якість та безпечність ікри лососевої зернистої бочкової
Гігієна соленої пробійної ікри
Гігієна виробництва ікри частикової (дрібної), сигової, тріскової, оселедцевої та іншої риби
Якість і безпечність пробійної соленої ікри риби
Гігієна виробництва ікри риби соленої делікатесної
Гігієна виробництва штучної ікри
Гігієна виробництва імітованої ікри
Основні дефекти ікри риби
Методи контролювання якості ікри риби
УДК
636.09(075.8)
664.955(075.8)

Ключові слова: риба -- виробництво -- якість -- ікра -- рыба -- производство -- качество -- икра --
Додаткові точки доступу: