
>
664.6(075)
Н 75
Новікова, Олена Володимирівна.Організація, технічне оснащення малих підприємств з виготовлення хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : підручник / О. В. Новікова, В. О. Алексенко. - Харків : Світ Книг, 2020. - 196 с. : рис., табл. - (Бібліотечка кондитера). - Бібліогр.: с. 195 (5 назв). - ISBN 978-966-2678-56-7
Ключові слова: організація підприємств -- организация предприятий -- технічне оснащення -- техническое оснащение -- малі підприємства -- малые предприятия -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- борошняні вироби -- мучные ихделия -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия --
Анотація:
В підручнику викладена організація, технічне оснащення робіт з виготовлення хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів на малих підприємствах. Розглянуто види й призначення технологічного обладнання, питання гігієни та безпеки підприємств з виготовлення хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів. Даний підручник розрахований насамперед на учнів ПТНЗ, студентів технікумів та коледжів напрямку підготовки кухар, пекар-кондитер, але буде корисний і працівникам хлібопекарської, кондитерській промисловості, працівникам, зайнятим у системі ресторанного господарства, студентам ВУЗів, a також широкому колу читачів, які цікавляться виготовленням хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів.
Додаткові точки доступу:
Алексенко, Вікторія Олексіївна
Н 75
Новікова, Олена Володимирівна.
УДК | |
664.6(075) | |
658.52-022.51(075) |
Ключові слова: організація підприємств -- организация предприятий -- технічне оснащення -- техническое оснащение -- малі підприємства -- малые предприятия -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- борошняні вироби -- мучные ихделия -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия --
Анотація:
В підручнику викладена організація, технічне оснащення робіт з виготовлення хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів на малих підприємствах. Розглянуто види й призначення технологічного обладнання, питання гігієни та безпеки підприємств з виготовлення хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів. Даний підручник розрахований насамперед на учнів ПТНЗ, студентів технікумів та коледжів напрямку підготовки кухар, пекар-кондитер, але буде корисний і працівникам хлібопекарської, кондитерській промисловості, працівникам, зайнятим у системі ресторанного господарства, студентам ВУЗів, a також широкому колу читачів, які цікавляться виготовленням хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів.
Додаткові точки доступу:
Алексенко, Вікторія Олексіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 0001084 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|