664.6(075.8)
Н 72
Новікова, Олена Володимирівна.
Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : підручник / О. В. Новікова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Світ Книг, 2019 - .
Кн. 1 : Технологія виробництва хлібобулочних виробів . - 2019. - 376 с. : рис., табл. - (Бібліотечка пекаря-кондитера). - Бібліогр.: с. 366 (18 назв). - ISBN 978-966-2678-56-8

Зміст:
Види, класифікація й асортимент сировини й продуктів
Приготування начинок і фаршів для кулінарних хлібобулочних виробів
Приготування тіста для хлібобулочних і борошняних кулінарних виробів
Класифікація й асортимент хлібобулочних виробів і хліба
Приготування, оформлення й підготовка до реалізації хлібобулочних виробів і хліба
УДК
664.6(075.8)

Ключові слова: борошно -- мука -- розпушувачі -- разрыхлители -- жири й масла -- жиры и масла -- фарші -- фарши -- тісто -- тесто -- житні закваски -- ржаные закваски -- хлебопекарское производство -- выпечка -- хлебобулочные изделия
Анотація: Викладено весь технологічний процес виробництва хлібобулочних виробів, наведені рецептури для різних видів хлібобулочних виробів, містяться вимоги до якості сировини, напівфабрикатів і готової продукції, описується харчова цінність хліба. Для студентів за спец. "Харчові технології" , робочих професій "Кондитер" та "пекар".
Додаткові точки доступу:


Экз-ры: всего: 11 : Б.п. №2(1), Б.п. №7(10)
Свободны: Б.п. №2(1), Б.п. №7(10)
Учебная литература:
33 / 33.05 / 181 / Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів. Технологія цукрового виробництва / 5 / ДОП
33 / 33.05 / 181 / Технологія борошномельних виробництв / 7 / ДОП
Кол-во выдач 0