
>
664.6(075.8)
Н 72
Новікова, Олена Володимирівна.
Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : підручник / О. В. Новікова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Світ Книг, 2019 - .
Кн. 1 : Технологія виробництва хлібобулочних виробів . - 2019. - 376 с. : рис., табл. - (Бібліотечка пекаря-кондитера). - Бібліогр.: с. 366 (18 назв). - ISBN 978-966-2678-56-8
Зміст: >
Види, класифікація й асортимент сировини й продуктів
Приготування начинок і фаршів для кулінарних хлібобулочних виробів
Приготування тіста для хлібобулочних і борошняних кулінарних виробів
Класифікація й асортимент хлібобулочних виробів і хліба
Приготування, оформлення й підготовка до реалізації хлібобулочних виробів і хліба
Ключові слова: борошно -- мука -- розпушувачі -- разрыхлители -- жири й масла -- жиры и масла -- фарші -- фарши -- тісто -- тесто -- житні закваски -- ржаные закваски -- хлебопекарское производство -- выпечка -- хлебобулочные изделия
Анотація: Викладено весь технологічний процес виробництва хлібобулочних виробів, наведені рецептури для різних видів хлібобулочних виробів, містяться вимоги до якості сировини, напівфабрикатів і готової продукції, описується харчова цінність хліба. Для студентів за спец. "Харчові технології" , робочих професій "Кондитер" та "пекар".
Додаткові точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Экз-ры: всего: 11 : Б.п. №2(1), Б.п. №7(10)
Свободны: Б.п. №2(1), Б.п. №7(10)
Учебная литература:
33 / 33.05 / 181 / Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів. Технологія цукрового виробництва / 5 / ДОП
33 / 33.05 / 181 / Технологія борошномельних виробництв / 7 / ДОП
Кол-во выдач 0
Н 72
Новікова, Олена Володимирівна.
Види, класифікація й асортимент сировини й продуктів
Приготування начинок і фаршів для кулінарних хлібобулочних виробів
Приготування тіста для хлібобулочних і борошняних кулінарних виробів
Класифікація й асортимент хлібобулочних виробів і хліба
Приготування, оформлення й підготовка до реалізації хлібобулочних виробів і хліба
УДК | |
664.6(075.8) |
Ключові слова: борошно -- мука -- розпушувачі -- разрыхлители -- жири й масла -- жиры и масла -- фарші -- фарши -- тісто -- тесто -- житні закваски -- ржаные закваски -- хлебопекарское производство -- выпечка -- хлебобулочные изделия
Анотація: Викладено весь технологічний процес виробництва хлібобулочних виробів, наведені рецептури для різних видів хлібобулочних виробів, містяться вимоги до якості сировини, напівфабрикатів і готової продукції, описується харчова цінність хліба. Для студентів за спец. "Харчові технології" , робочих професій "Кондитер" та "пекар".
Додаткові точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Экз-ры: всего: 11 : Б.п. №2(1), Б.п. №7(10)
Свободны: Б.п. №2(1), Б.п. №7(10)
Учебная литература:
33 / 33.05 / 181 / Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів. Технологія цукрового виробництва / 5 / ДОП
33 / 33.05 / 181 / Технологія борошномельних виробництв / 7 / ДОП
Кол-во выдач 0
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 1 | 1 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 10 | 10 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 364739 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-233124 Х-233125 Х-233126 Х-233127 Х-233128 Х-233129 Х-233130 Х-233131 Х-233132 Х-233133 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів. Технологія цукрового виробництва | 5 |
2 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія борошномельних виробництв | 7 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|