Сировина тваринного походження для переробних і харчових підприємств України [Електронний ресурс] : метод. вказівки та завдання щодо виконання практичної роботи студентам денної та заочної форми навчання / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: О. В. Богомолов, С. А. Денисенко, І. В. Лебединець. - Харків : [б. в.], . - 20 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67991 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 19. - Б. ц.

Ключові слова: харчова промисловість -- пищевая промышленность -- харчові продукти -- пищевые продукты -- продовольча сировина -- продовольственное сырье -- агропромисловий комплекс -- агропромышленный комплекс -- продукція сільського господарства -- продукция сельского хозяйства -- сировина тваринного походження -- сырье животного происхождения --
Анотація:
Методичні вказівки призначені для набуття практичних навичок при виконанні практичної роботи навчальної дисципліни «Вступ до фаху та індивідуальна траєкторія навчання». У методичних вказівках пропонується огляд основної сировини тваринного походження, яка застосовується для виробництва продуктів на переробних і харчових підприємствах України, її характеристиками та складом. Призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей.
Додаткові точки доступу: