Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини [Текст] : навч. посібник / П. Х. Пономарьов, І. В. Сирохман. - Київ : Лiбpа, 1999. - 272 с. : табл. - Бібліогр.: с. 268-270. - ISBN 966-7035-31-Х
УДК
664(075)
Ключові слова: забруднення продуктів харчування -- загрязнени продуктов питания -- нітрати -- нитраты -- радіаційне забруднення -- радиационное загрязнение -- радіаційна обробка продуктів харчування -- радиационная обработка продуктов питания -- пестициди -- пестициды -- важкі метали -- тяжелые металлы -- антибактеріальні речовини -- антибактериальные вещества -- харчові добавки -- пищевые добавки -- екологічна чистота -- экологическая чистота -- харчування -- питание -- Додаткові точки доступу: Сирохман, Іван Васильович
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах