>
664.8/9
Ф 70
Флауменбаум, Б. Л. Основы консервирования пищевых продуктов [Текст] : учеб. пособие / Б. Л. Флауменбаум. - М. : Легкая и пищевая пpом-сть, 1982. - 267 с.
Ключові слова: консервирование -- консервування -- пищевые продукты -- харчові продукти --
Кількість примірників на окремих абонементах
# |
Відділ |
Всього примірників |
Вільних примірників |
1 |
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) |
1 |
1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# |
Відділ |
інвентарні номери |
1 |
Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) |
348387
|
# |
Факультет |
Спеціальність |
Дисципліна |
Семестр |
# |
Посилання |
Кількість завантажень / переходів |