636(075.8)
Т 38
Технологія виробництва продукції тваринництва [Текст] : підручник / О. Т. Бусенко [та ін.] ; за ред. О. Т. Бусенко. - Київ : Агроосвіта, . - 492 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 483-485 (44 назви). - ISBN 978-966-2007-66-4

Зміст:
Основи живлення тварин і оцінювання поживності кормів
Корми та їх характеристика
Технологія виробництва молока
Технологія виробництва яловичини
Технологія виробництва свинини
Технологія виробництва продукції вівчарства
Технологія виробництва яєць і м'яса сільськогосподарської птиці
Використання коней у народному господарстві
Технологія виробництва риби
Технологія виробництва продукції бджільництва
Технологія виробництва продукції кролівництва
Технологія хутрового звіринництва
УДК
636(075.8)

Ключові слова: тваринництво -- животноводство --
Додаткові точки доступу: