
>
636(075.8)
Т 38
Технологія виробництва продукції тваринництва [Текст] : підручник / О. Т. Бусенко [та ін.] ; за ред. О. Т. Бусенко. - Київ : Агроосвіта, 2013. - 492 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 483-485 (44 назви). - ISBN 978-966-2007-66-4
Зміст: >
Основи живлення тварин і оцінювання поживності кормів
Корми та їх характеристика
Технологія виробництва молока
Технологія виробництва яловичини
Технологія виробництва свинини
Технологія виробництва продукції вівчарства
Технологія виробництва яєць і м'яса сільськогосподарської птиці
Використання коней у народному господарстві
Технологія виробництва риби
Технологія виробництва продукції бджільництва
Технологія виробництва продукції кролівництва
Технологія хутрового звіринництва
Ключові слова: тваринництво -- животноводство --
Додаткові точки доступу:
Бусенко, Олександр Трохимович
Скоцик, Віталій Євстафійович
Маценко, Микола Іванович
Броварський, Валерій Дмитрович
Угнівенко, Анатолій Миколайович
Коропець, Лариса Анатоліївна
Бусенко, Олександр Трохимович\за ред.\
Т 38
Основи живлення тварин і оцінювання поживності кормів
Корми та їх характеристика
Технологія виробництва молока
Технологія виробництва яловичини
Технологія виробництва свинини
Технологія виробництва продукції вівчарства
Технологія виробництва яєць і м'яса сільськогосподарської птиці
Використання коней у народному господарстві
Технологія виробництва риби
Технологія виробництва продукції бджільництва
Технологія виробництва продукції кролівництва
Технологія хутрового звіринництва
УДК | |
636(075.8) |
Ключові слова: тваринництво -- животноводство --
Додаткові точки доступу:
Бусенко, Олександр Трохимович
Скоцик, Віталій Євстафійович
Маценко, Микола Іванович
Броварський, Валерій Дмитрович
Угнівенко, Анатолій Миколайович
Коропець, Лариса Анатоліївна
Бусенко, Олександр Трохимович\за ред.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 366046 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія виробництва продукції тваринництва | 1 |
2 | 32 | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (204) | Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва | 2 |
3 | 32 | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (204) | Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва | 3 |
4 | 32 | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (204) | Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва | 4 |
5 | 32 | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (204) | Технологія виробництва продукції кролівництва та звірівництва | 5 |
6 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія молока та молочних продуктів. Технологія жирів та жирозамінників | 5 |
7 | 32 | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (204) | Конярство з основами іпотерапії | 5 |
8 | 32 | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (204) | Технологія виробництва продукції скотарства | 5 |
9 | 32 | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (204) | Конярство з основами іпотерапії | 6 |
10 | 32 | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (204) | Технологія виробництва продукції вівчарства | 6 |
11 | 32 | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (204) | Технологія виробництва продукції скотарства | 6 |
12 | 31 | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (204) | Технологія виробництва продукції птахівництва | 7 |
13 | 32 | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (204) | Технологія виробництва продукції вівчарства | 7 |
14 | 32 | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (204) | Технологія виробництва продукції свинарства | 7 |
15 | 31 | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (204) | Технологія продуктів забою | 8 |
16 | 32 | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (204) | Бджолярство з основами апітерапії | 8 |
17 | 31 | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (204) | Технологія виробництва продукції птахівництва | 8 |
18 | 32 | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (204) | Технологія виробництва продукції свинарства | 8 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|