Методичні вказівки для підготовки та захисту кваліфікаційної роботи [Електронний ресурс] : метод. вказівки для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання спец. 015 Професійна освіта (Теорія і методика професійної підготовки: аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: І. П. Дроздова, Н. І. Моісєєва, М. С. Пономарьова. - Харків : [б. в.], . - 55 с. + дод. 37-55 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59100 (Репозитарій). - Б. ц.

Зміст:
Цілі та завдання кваліфікаційної роботи
Загальні положення
Організація виконання кваліфікаційної роботи
Зміст і обсяги кваліфікаційної роботи
Вимоги до оформлення кваліфікаційної роботи
Рецензування, захист і оцінювання кваліфікаційної роботи та заходи академічної доброчесності
Тематика кваліфікаційних робіт
Ключові слова: кваліфікаційна робота -- квалификационная работа -- методичні вказівки -- методические указания -- професійна освіта -- профессиональное образование -- професійна підготовка -- профессиональная подготовка -- аграрне виробництво -- аграрное производство -- переробка сільськогосподарської продукції -- переработка сельскохозяйственной продукции -- харчові технології -- пищевые технологии --
Анотація:
Методичні рекомендації до виконання та захисту кваліфікаційної роботи здобувачами другого (магістерського) рівня спеціальностей спеціальність 015 «Професійна освіта» (Теорія і методика професійної підготовки: аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) Узагальнено та систематизовано навчально-методичний матеріал з дипломного проектування, показано особливості проектування за другим (магістерським) рівнем підготовки здобувачів, розкрито вимоги до оформлення, рецензування та захисту виконаної роботи. Призначені для використання на всіх етапах дипломного проектування як здобувачами так і професорсько-викладацьким складом.
Додаткові точки доступу: