664.1(072)
Т 38
Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. робіт з дисц. для студ. стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль 3. Переробка олійної, цукровмісної, овочевої та плодово-ягідної сировини ; Тема 8. Технологія цукру / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Сафонова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, . - 6 с.

УДК
664.1(072)

Ключові слова: цукор-пісок -- цукор рафінофаний -- промислова обробка -- цукор колотий -- цукор пресований -- сахароза для шампанського -- цукроза -- цукрові буряки --
Додаткові точки доступу: