641.56
З-41
Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів, правових, нормативно-правових та інших актів для закладів ресторанного господарства [Текст] / авт.-уклад. О. В. Шалимінов. - 3-тє вид., перероб. та допов. - Київ : Арій, . - 992 с. : табл. + дод. 644-956 с. - ISBN 978-966-498-495-6 : 600.00 грн.

Зміст:
Страви Української кухні
Страви кухні народів Російської Федерації
Страви Білоруської кухні
Страви Молдовської кухні
Страви Естонської кухні
Страви Литовської кухні
Страви Латвійської кухні
Страви Грузинської кухні
Страви Вірменської кухні
Страви Азербайджанської кухні
Страви Узбецької кухні
Страви Казахської кухні
Страви Туркменської кухні
Страви Киргизькї кухні
Страви Таджицької кухні
УДК
641.56

Ключові слова: національні страви -- национальные блюда -- кулінарні вироби -- кулинарные изделия -- норми витрат сировини -- нормы расхода сырья -- вихід готової продукції -- выход готовой продукции -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство --
Анотація:
До книги увійшли: Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів для підприємств громадського харчування, затверджений наказом Міністерства зовнішніх економічних зв'язків і торгівлі України від 06.07.99 № 484, що складається з 15 розділів, у яких пропонуються рецептури кухонь народів України, Росії, Білорусі, Молдови, Естонії, Литви, Латвії, Грузії, Вірменії, Азербайджану, Узбекистану, Казахстану. Туркменистану, Киргизстану й Таджикистану, і 30 таблиць із нормами витрат сировини, виходу готової продукції, відходів і втрату процесі кулінарного обробляння продуктів; основні правові, нормативно-правові й інші акти, що регулюють діяльність суб'єктів господарювання у сфері ресторанного господарства.
Додаткові точки доступу: