664.6(075.8)
Н 72
Новікова, Олена Володимирівна.
Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [Текст] : підручник / О. В. Новікова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - 2019 : Світ Книг.
Кн. 2 : Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів. - 2019. - 398 с. : рис., табл. - (Бібліотечка пекаря-кондитера). - Бібліогр.: с. 394 (12 назв). - ISBN 978-966-2678-60-4

Зміст:
Приготування та підготовка до використання оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів
Виготовлення, творче оформлення, підготовка до реалізації борошняних кондитерських виробів різноманітного асортименту
Технологічний процес приготування випечених напівфабрикатів
Приготування борошняних кондитерських виробів
Виготовлення та оздоблювання тістечок
Виготовлення та оздоблювання тортів
Макетування та монтаж тортів
УДК
664.6(075.8)
664.68(075.8)

Ключові слова: оздоблювальні напівфабрикати -- отделочные полуфабрикаты -- креми -- кремы -- желе -- желатин -- фруктово-ягідні напівфабрикати -- фруктово-ягодные полуфабрикаты -- тісто -- тесто -- тістечка -- пирожные -- торти -- торты
Анотація: Викладено весь технологічний процес виробництва борошняних кондитерських виробів. Наведено характеристику сучасних оздоблювальних та випечених напівфабрикатів. Викладено технологію з приготування національних борошняних кондитерських виробів. Розглянуто сучасні види оздоблення та рецептури. Підручник розрахований на студ. за спец. "Харчові технології" та робочих професій "Кондитер" та "Пекар".
Додаткові точки доступу:


Экз-ры: всего: 11 : Б.п. №2(1), б.п. №7(10)
Свободны: Б.п. №2(1), б.п. №7(10)
Учебная литература:
33 / 33.05 / 181 / Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів. Технологія цукрового виробництва / 5 / ДОП
33 / 33.05 / 181 / Технологія борошномельних виробництв / 7 / ДОП
Кол-во выдач 0