>
640.4-025.12(075.8)
Г 73
Готельно-ресторанна справа. Дипломне проектування [Електронний ресурс] : навч. посібник / О. Г. Терешкін [та ін.] ; Харків. держ. ун-т ім. В. Н. Каразіна, Центр. наук. б-ка. - Харків : [б. в.], 2018. - 158 с. - URL: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10745 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 63-65. - 20.65 грн.
Зміст: >
Загальні положення, мета та завдання бакалаврського дипломного проекту
Організація виконання бакалаврського дипломного проекту
Зміст та обсяг бакалаврського дипломного проекту
Вимоги до оформлення бакалаврського дипломного проекту
Ключові слова: науково-дослідницька діяльність -- научно-исследовательская деятельность -- заклади ресторанного господарства -- заведения ресторанного хозяйства -- проектування підприємств громадського харчування -- проектирование предприятий общественного питания --
Анотація:
У посібнику розкрито теоретичні та практичні рекомендації щодо виконання дипломного проекту, наведено загальні положення до проектування готелів і закладів ресторанного господарства, викладено методику виконання та порядок розроблення розділів дипломного проекту. Призначено для використання в навчальному процесі під час підготовки здобувачів вищої освіти, для студентів, які здобувають вищу освіту за ступенем бакалавр спеціальності «Готельно–ресторанна справа».
Додаткові точки доступу:
Терешкін, Олег Георгійович
Малюк, Людмила Петрівна
Давидова, Оксана Юріївна
та ін.
Харків. держ. ун-т ім. В. Н. Каразіна. Центр. наук. б-ка
Г 73
Загальні положення, мета та завдання бакалаврського дипломного проекту
Організація виконання бакалаврського дипломного проекту
Зміст та обсяг бакалаврського дипломного проекту
Вимоги до оформлення бакалаврського дипломного проекту
| УДК | |
| 640.4-025.12(75.8) |
Ключові слова: науково-дослідницька діяльність -- научно-исследовательская деятельность -- заклади ресторанного господарства -- заведения ресторанного хозяйства -- проектування підприємств громадського харчування -- проектирование предприятий общественного питания --
Анотація:
У посібнику розкрито теоретичні та практичні рекомендації щодо виконання дипломного проекту, наведено загальні положення до проектування готелів і закладів ресторанного господарства, викладено методику виконання та порядок розроблення розділів дипломного проекту. Призначено для використання в навчальному процесі під час підготовки здобувачів вищої освіти, для студентів, які здобувають вищу освіту за ступенем бакалавр спеціальності «Готельно–ресторанна справа».
Додаткові точки доступу:
Терешкін, Олег Георгійович
Малюк, Людмила Петрівна
Давидова, Оксана Юріївна
та ін.
Харків. держ. ун-т ім. В. Н. Каразіна. Центр. наук. б-ка
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|---|---|---|
| 1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 3 | 3 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|---|---|
| 1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-232851 Х-232852 Х-232853 |
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс | 133 |
| 2 | Репозитарій |