
>
Товарознавча наука – традиції та сучасність [Електронний ресурс] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених (м. Харків, 26 лист. 2019 р.) / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; ред.: О. І. Черевко [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2019. - 152 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/18666 (Репозитарій). - Б. ц.
Ключові слова: товарознавство -- товароведение -- товари -- якість товарів -- качество товаров --
Анотація:
Збірник містить тези доповідей з удосконалення асортименту товарів, ідентифікації та експертизи товарів, застосування нових сучасних методів і методик під час дослідження якості товарів, сучасних тенденцій управління якістю та безпечністю товарів. З огляду на актуальність і своєчасність зазначеної тематики подані матеріали будуть цікавими для наукових і практичних працівників, викладачів вищої школи, які здійснюють підготовку фахівців для харчової та переробної промисловості, торгівлі, ресторанного та готельного господарства, митних служб, здобувачів вищої освіти і молодих учених у відповідних галузях.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович\ред.\
Янчева, Ліана Миколаївна\ред.\
Михайлов, Валерій Михайлович\ред.\
Одарченко, Микола Семенович\ред.\
Одарченко, Дмитро Миколайович\ред.\
Дубініна, Антоніна Анатоліївна\ред.\
Головко, Микола Павлович\ред.\
Погожих, Микола Іванович\ред.\
Сорокіна, Світлана Вікторівна\ред.\
Карбівнича, Тетяна Василівна\ред.\
Гапонцева , О. В.\ред.\
Чеканов, Микола Анатолійович\ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Ключові слова: товарознавство -- товароведение -- товари -- якість товарів -- качество товаров --
Анотація:
Збірник містить тези доповідей з удосконалення асортименту товарів, ідентифікації та експертизи товарів, застосування нових сучасних методів і методик під час дослідження якості товарів, сучасних тенденцій управління якістю та безпечністю товарів. З огляду на актуальність і своєчасність зазначеної тематики подані матеріали будуть цікавими для наукових і практичних працівників, викладачів вищої школи, які здійснюють підготовку фахівців для харчової та переробної промисловості, торгівлі, ресторанного та готельного господарства, митних служб, здобувачів вищої освіти і молодих учених у відповідних галузях.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович\ред.\
Янчева, Ліана Миколаївна\ред.\
Михайлов, Валерій Михайлович\ред.\
Одарченко, Микола Семенович\ред.\
Одарченко, Дмитро Миколайович\ред.\
Дубініна, Антоніна Анатоліївна\ред.\
Головко, Микола Павлович\ред.\
Погожих, Микола Іванович\ред.\
Сорокіна, Світлана Вікторівна\ред.\
Карбівнича, Тетяна Василівна\ред.\
Гапонцева , О. В.\ред.\
Чеканов, Микола Анатолійович\ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 83 |