
>
664
П 27
Переработка продукции растительного и животного происхождения [Текст] / под ред.: А. В. Богомолова, Ф. В. Перцевого. - СПб. : ГИОРД, 2001. - 336 с. : рис. - ISBN 5-901065-31-Х
Ключові слова: мука -- крупы -- крупи -- хлеб -- хліб -- макаронные изделия -- макаронні вироби -- растительное масло -- рослинна олія -- ягоды -- ягоди -- мясопродукты -- м'ясопродукти -- молочные продукты -- молочні продукти -- яйцепродукты -- яйцепродукти --
Додаткові точки доступу:
Богомолов, Алексей Васильевич\под ред.\
Перцевый, Ф. В.\под ред.\
П 27
УДК | |
664 |
Ключові слова: мука -- крупы -- крупи -- хлеб -- хліб -- макаронные изделия -- макаронні вироби -- растительное масло -- рослинна олія -- ягоды -- ягоди -- мясопродукты -- м'ясопродукти -- молочные продукты -- молочні продукти -- яйцепродукты -- яйцепродукти --
Додаткові точки доступу:
Богомолов, Алексей Васильевич\под ред.\
Перцевый, Ф. В.\под ред.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 8 | 7 |
2 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 5 | 5 |
3 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 16 | 16 |
4 | ч.з.б.п.№1 | 3 | 3 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 330805 330806 333613 333914 331591 331179 354199 364650 |
2 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 331592 348712 348713 348714 363698 |
3 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 332292 333282 333603 333601 334069 335072 335302 340655 344988 345529 345530 347637 348143 349867 351566 351445 |
4 | ч.з.б.п.№1 | 333602 347525 347596 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія молока та молочних продуктів. Технологія жирів та жирозамінників | 5 |
2 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів. Технологія цукрового виробництва | 5 |
3 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія м`яса, м`ясопродуктів та риби. Технологія консервування плодів та овочів | 6 |
4 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія борошномельних виробництв | 7 |
5 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія круп`яного виробництва | 7 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|