
>
Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій для студентів ден. та заоч. форм навч., спец. 181 Харчові технології, освітньо-професійної програми Технології харчових продуктів тваринного походження / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. Т. М. Головко. - Харків : [б. в.], 2023. - 85 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35364 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 84
Ключові слова: м’ясопереробні підприємства -- мясоперерабатывающие предприятия -- інноваційний інжиніринг -- инновационный инжиниринг -- продукти тваринництва -- продукты животноводства -- харчові технології -- пищевые технологии --
Додаткові точки доступу:
Головко, Тетяна Миколаївна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: м’ясопереробні підприємства -- мясоперерабатывающие предприятия -- інноваційний інжиніринг -- инновационный инжиниринг -- продукти тваринництва -- продукты животноводства -- харчові технології -- пищевые технологии --
Додаткові точки доступу:
Головко, Тетяна Миколаївна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій | |
2 | Електронний ресурс | 56 |