.
Овочівництво [Електронний ресурс] : навч. посібник / Г. І. Яровий, О. В. Романов ; Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва. - Харків : [б. в.], . - 376 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7632 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 374-376. - Б. ц.

Ключові слова: вегетаційний період -- вегетационный период -- запилення квітів -- опыление цветов -- розмноження -- размножение -- насіння -- семена -- підгортання рослин -- окучивание растений -- пасинкування -- пасынкование -- столові коренеплоди -- столовые корнеплоды --
Анотація:
Відповідно до навчальної програми висвітлено еколого-біологічні, агробіологічні, агротехнічні основи овочівництва. Представлено біологію і технологію вирощування овочевих культур – капусти, цибулі, помідора, баклажана, столових коренеплодів, гарбузових, бобових, кукурудзи, багаторічних зеленних, пряносмакових овочевих культур. Наведено програмування і прогнозування врожайності овочевих культур. Рекомендовано для підготовки фахівців напряму «Агрономія» в аграрних вищих навчальних закладах, а також може бути корисним для спеціалістів сільськогосподарського виробництва.
Додаткові точки доступу: