.
Хімічні основи харчових технологій. Фізична та колоїдна хімія [Текст] : короткий конспект лекцій з дисц. для студ. напряму підготовки 6.051701 Харчові технології та інженерія піднапряму Харчова інженерія / С. О. Самойленко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, . - 87 с. - 1.75 грн.

Ключові слова: фізична хімія -- физическая химия -- колоїдна хімія -- коллоидная химия -- хімічна термодінаміка -- химическая термодинамика -- електрохімія -- хімічна кінетика -- электрохимия -- химическая кинетика -- адсорбація -- розчини -- адсорбция -- растворы --
Анотація:
Дисципліна "Фізична та колоїдна" є складовою частиною інтегральної дисципліни "Хімічні основи харчових технологій" - однією з профілюючих дисциплін професійної підготовки студентів напряму підготовки: 6.051701 "Харчові технології та інженерія" в Харк. держ. ун-ті харч. та торгівлі. Курс дисципліни розділений на два змістовних модулі - "Фізична хімія" та "Колоїдна хімія". Загалом у курсі вичитується 27 лекцій, розділених на вісім окремих тем. Даний короткий конспект лекцій являє собою систематично викладений курс дисципліни "Фізична та колоїдна", матеріал в якому наведено відповідно робочій програмі дисципліни.
Додаткові точки доступу: