
>
664.746(02.064)
О-47
Озонування борошна [Текст] : монографія / О. М. Сафонова [та ін.]. - Харків : Віровець, 2012. - 125 с. - Бібліогр.: с. 115-125. - ISBN 978-966-2579-71-0
Ключові слова: хлібопекарські -- хлебопекарные -- властивості -- свойства -- технологія -- технология -- вплив -- влияние -- озон -- властивість -- свойство -- біополімери -- биополимеры -- удосконалення -- усовершенствования -- технології -- технологии -- хлібобулочні -- хлебобулочные -- вироби -- изделия --
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна
Холодова, Олена Анатоліївна
Голота, Володимир Іванович
Шуліка, Олексій Юрійович
О-47
УДК | |
664.746(02.064) |
Ключові слова: хлібопекарські -- хлебопекарные -- властивості -- свойства -- технологія -- технология -- вплив -- влияние -- озон -- властивість -- свойство -- біополімери -- биополимеры -- удосконалення -- усовершенствования -- технології -- технологии -- хлібобулочні -- хлебобулочные -- вироби -- изделия --
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна
Холодова, Олена Анатоліївна
Голота, Володимир Іванович
Шуліка, Олексій Юрійович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 1 | 1 |
2 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 360964 |
2 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 358476 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів | 5 |
2 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія зберігання і переробки зерна. Технологія борошномельних виробництв | 7 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|