
>
Удосконалення технології напівфабрикату збивного борошняного з використанням желатину і ферменту трансглютаміназа [Електронний ресурс] : монографія / Л. А. Кондрашина [та ін.] ; під ред.: В. І. Ладики, П. В. Гурського, Ф. В. Перцевого ; Сум. нац. аграр. ун-т, Держ. біотехнол. ун-т, Ун-т приклад. наук Вайнштефан-Трисдорф. - Харків : [б. в.], 2023. - 173 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24238 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 149-171 (212 назв)
Ключові слова: піноутворення -- пенообразование -- напівфабрикати -- полуфабрикаты -- желатин -- тістова заготовка -- тестовая заготовка -- фермент трансглютаміназа -- фермент трансглютаминаза -- ксантан -- вологоутримуюча здатність -- влагоудерживающая способность --
Анотація:
Монографія містить концентровану та систематизовану наукову інформацію щодо використання желатину і ферменту трансглютаміназа для виготовлення кондитерської продукції в закладах ресторанної індустрії, представлену текстовою формою, технологічними розрахунками, рисунками, схемами, таблицями та призначена для викладачів, здобувачів вищої освіти, здобувачів СВО доктора філософії, що займаються науковою роботою.
Додаткові точки доступу:
Кондрашина, Лідія Анатоліївна
Гурський, Петро Васильович
Ладика, Віктор Іванович
Сметанська, Ірина Миколаївна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Омельченко, Світлана Борисівна
Перцевой, Федір Всеволодович
Ладика, В. І.\під ред.\
Гурський, Петро Васильович\під ред.\
Перцевой, Федір Всеволодович\під ред.\
Сум. нац. аграр. ун-т
Держ. біотехнол. ун-т
Ун-т приклад. наук Вайнштефан-Трисдорф
Ключові слова: піноутворення -- пенообразование -- напівфабрикати -- полуфабрикаты -- желатин -- тістова заготовка -- тестовая заготовка -- фермент трансглютаміназа -- фермент трансглютаминаза -- ксантан -- вологоутримуюча здатність -- влагоудерживающая способность --
Анотація:
Монографія містить концентровану та систематизовану наукову інформацію щодо використання желатину і ферменту трансглютаміназа для виготовлення кондитерської продукції в закладах ресторанної індустрії, представлену текстовою формою, технологічними розрахунками, рисунками, схемами, таблицями та призначена для викладачів, здобувачів вищої освіти, здобувачів СВО доктора філософії, що займаються науковою роботою.
Додаткові точки доступу:
Кондрашина, Лідія Анатоліївна
Гурський, Петро Васильович
Ладика, Віктор Іванович
Сметанська, Ірина Миколаївна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Омельченко, Світлана Борисівна
Перцевой, Федір Всеволодович
Ладика, В. І.\під ред.\
Гурський, Петро Васильович\під ред.\
Перцевой, Федір Всеволодович\під ред.\
Сум. нац. аграр. ун-т
Держ. біотехнол. ун-т
Ун-т приклад. наук Вайнштефан-Трисдорф
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 206 |