637(075.8)
Т 38
Технологія переробки продукції тваринництва [Текст] : навч. посібник / О. В. Богомолов [та ін.] ; за ред.: О. В. Богомолова, Ф. В. Перцевого ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : НМЦ, . - 240 с. : рис., табл. - (Пiдpучники та учбовi посiбники). - Бібліогр.: с. 237-239. - ISBN 5-7763-2137-9

Зміст:
Виробництво м’ясопродуктів
Технологія молока і молочних продуктів
Переробка яєць
УДК
637(075.8)

Ключові слова: виробництво -- производство -- м’ясо -- мясо -- м’ясопродукти -- мясопродукты -- молоко -- молокопродукти -- молокопродукты -- зберігання -- хранение -- переробка яєць -- переработка яиц --
Додаткові точки доступу: