
>
Інноваційний інжиніринг хлібопекарних, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних підприємств [Електронний ресурс] : метод. вказівки для самост. вивчення дисципліни для здобувачів другого (магістер.) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання зі спеціальності 181 Харчові технології (ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів) / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. Г. В. Степанькова. - Харків : [б. в.], 2025. - 41 с. : табл. - Бібліогр.: с.39-40. - Б. ц.
Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- інжиніринг -- инжиниринг -- ринок інжинірингових послуг -- рынок инжиниринговых услуг -- підприємства харчової промисловості -- предприятия пищевой промышленности -- інжиніринг інноваційних харчових продуктів -- инжиниринг инновационных пищевых продуктов --
Анотація:
Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Інноваційний інжиніринг хлібопекарних, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних підприємств» містять опис, програму та структуру навчальної дисципліни для денної та заочної форм навчання здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»). Наведена деталізована тематика теоретичного курсу дисципліни, представлено питання, що виносяться на самостійне вивчення; наведено запитання для проведення підсумкового контролю знань, подано методи та критерії оцінювання, список рекомендованої літератури. Окремо викладені засади академічної доброчесності учасників освітнього процесу. Методичні вказівки можуть бути корисними для здобувачів інших спеціальностей, науково педагогічних працівників, керівників і спеціалістів підприємств та організацій тощо.
Додаткові точки доступу:
Степанькова, Галина В'ячеславівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- інжиніринг -- инжиниринг -- ринок інжинірингових послуг -- рынок инжиниринговых услуг -- підприємства харчової промисловості -- предприятия пищевой промышленности -- інжиніринг інноваційних харчових продуктів -- инжиниринг инновационных пищевых продуктов --
Анотація:
Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Інноваційний інжиніринг хлібопекарних, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних підприємств» містять опис, програму та структуру навчальної дисципліни для денної та заочної форм навчання здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»). Наведена деталізована тематика теоретичного курсу дисципліни, представлено питання, що виносяться на самостійне вивчення; наведено запитання для проведення підсумкового контролю знань, подано методи та критерії оцінювання, список рекомендованої літератури. Окремо викладені засади академічної доброчесності учасників освітнього процесу. Методичні вказівки можуть бути корисними для здобувачів інших спеціальностей, науково педагогічних працівників, керівників і спеціалістів підприємств та організацій тощо.
Додаткові точки доступу:
Степанькова, Галина В'ячеславівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 70 |