664(075.8)
Г 11
Гігієна та санітарія переробних підприємств [Електронний ресурс] : навч. посіб. / М. П. Головко [та ін.] ; Держ. біотехнол. ун-т, Вінниц. торг.-екон. ін-т КНТЕУ. - Харків : [б. в.], . - 218 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8360 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 207-217

Зміст:
Гігієна, завдання і значення при виробництві продовольчої сировини та продуктів харчування
Гігієнічні вимоги до будівництва підприємств харчової галузі
Нормативно-правові акти, які регламентують санітарно-гігієнічні вимоги до процесів виробництва харчових продуктів
Санітарно-гігієнічн вимоги до продовольчої сировини при виробництві харчових продуктів
Санітарно-гігієнічні вимоги до зберігання та транспортування харчових продуктів
Санітарно-гігієнічні вимоги до технологічних процесів
Гігієна при використанні харчових добавок
Дезінфекція, дезінсекція, дератиза-ція виробничих приміщень підприємств харчової промисловості
УДК
664(075.8)
614.31(075.8)

Ключові слова: продовольча сировина -- продовольственное сырье -- продукти харчування -- продукты питания -- харчова галузь -- пищевая отрасль -- харчові добавки -- пищевые добавки -- дезінфекція -- дезинфекция -- дезінсекція -- дезинсекция -- дератизація -- дератизация --
Додаткові точки доступу: