
>
Загальна технологія галузі [Електронний ресурс] : метод. рек. та завдання для лаборатор. та практ. занять для студентів спец. 131 Прикладна механіка, ОПП Обладнання переробних та харчових виробництв, ден. та заоч. форми навчання / Держ. біотехнол. ун-т ; уклад.: О. В. Котляр, С. Б. Омельченко. - Харків : [б. в.], 2023. - 90 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35249 (Репозитарій)
Зміст: >
Технологічні розрахунки при виробництві виробництва молока і молочних продуктів
Технологічні розрахунки овочевої, плодової і ягідної сировини
Технологічні розрахунки зернових виробництв
Технологічні розрахунки у хлібобулочному, макаронному та кондитерському виробництвах
Технологічні розрахунки бродильних виробництв
Технологія виробництва м’яса і м’ясних продуктів
Технологія виробництва молока і молочних продуктів
Технологія виробництва хліба і хлібобулочних виробів
Технологія виробництва кондитерських виробів
Додаткові точки доступу:
Котляр, Олег Володимирович\уклад.\
Омельченко, Світлана Борисівна\уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Технологічні розрахунки при виробництві виробництва молока і молочних продуктів
Технологічні розрахунки овочевої, плодової і ягідної сировини
Технологічні розрахунки зернових виробництв
Технологічні розрахунки у хлібобулочному, макаронному та кондитерському виробництвах
Технологічні розрахунки бродильних виробництв
Технологія виробництва м’яса і м’ясних продуктів
Технологія виробництва молока і молочних продуктів
Технологія виробництва хліба і хлібобулочних виробів
Технологія виробництва кондитерських виробів
Додаткові точки доступу:
Котляр, Олег Володимирович\уклад.\
Омельченко, Світлана Борисівна\уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 108 |