Харчові технології. Розділ 4 [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборатор. роботи за темою Технологія кисломолочних продуктів та технологія морозива в дистанц. форматі для студ. спеці. 181 «Харчові технології» ОПП Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу, Харчові технології в ресторанній індустрії, Харчові технології, Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів Технології харчових продуктів тваринного походження СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : [б. в.], . - 31 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/39923 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 27. - Б. ц.

Ключові слова: кисломолочні продукти -- кисломолочные продукты -- морозиво -- мороженое --
Додаткові точки доступу: