
>
Харчові технології. Розділ 4 [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборатор. роботи за темою Технологія кисломолочних продуктів та технологія морозива в дистанц. форматі для студ. спеці. 181 «Харчові технології» ОПП Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу, Харчові технології в ресторанній індустрії, Харчові технології, Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів Технології харчових продуктів тваринного походження СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2023. - 31 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/39923 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 27. - Б. ц.
Ключові слова: кисломолочні продукти -- кисломолочные продукты -- морозиво -- мороженое --
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна\авт.-уклад.\
Юр'єва, Ольга Олексіївна\авт.-уклад.\
Погарський, Олексій Сергійович\авт.-уклад.\
Селютіна, Галина Анатоліївна\авт.-уклад.\
Лосєва, Світлана Михайлівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: кисломолочні продукти -- кисломолочные продукты -- морозиво -- мороженое --
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна\авт.-уклад.\
Юр'єва, Ольга Олексіївна\авт.-уклад.\
Погарський, Олексій Сергійович\авт.-уклад.\
Селютіна, Галина Анатоліївна\авт.-уклад.\
Лосєва, Світлана Михайлівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 173 |