
>
641.87(075.8)
Т 38
Технологія напоїв [Текст] : навч. посібник / Л. П. Малюк [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во ХДУХТ, 2014. - 208 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 201-202. - Глосарій.: с. 203-207. - ISBN 978-966-405-333-1 : 100.00 грн.
Зміст: >
Безалкогольні напої
Алкогольні напої
Змішані напої
Ключові слова: напої -- напитки -- технологія приготування -- технология приготовления -- класификація -- классификация -- призначення -- назначение -- споживання -- употребление -- компоненти --
Анотація:
Відомі різні підходи до технологій напоїв. Різноманітні їх класификація, призначення та споживання. Даний посібник - про напої, в основу яких покладені такі компоненти, як вода, соки, молоко, алкоголь та багато супутніх компонентів, які здатні утворювати напої зовсім різні за смаковими властивостями та спожитим призначениям. Вивчення питань, які наведені в посібнику, сприятиме формуванню у студентів комплексу знань із розборки технологічного процесу приготування напоїв у барах та ресторанах. Навчальний посібник «Технологія напоїв» розроблено відповідно до осветньо-квалификаційної програми підготовки бакалаврів. Рекомендується для студентів вищих навчальних закладів торгово-економічних спеціальностей усіх форм навчання, аспірантів, викладачів та фахівців сфери обслуговування.
Додаткові точки доступу:
Малюк, Людмила Петрівна
Кононенко, Тетяна Петрівна
Полстяна, Надія Володимирівна
Варипаєва, Людмила Миронівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Т 38
Безалкогольні напої
Алкогольні напої
Змішані напої
УДК | |
641.87(075.8) | |
663(075.8) |
Ключові слова: напої -- напитки -- технологія приготування -- технология приготовления -- класификація -- классификация -- призначення -- назначение -- споживання -- употребление -- компоненти --
Анотація:
Відомі різні підходи до технологій напоїв. Різноманітні їх класификація, призначення та споживання. Даний посібник - про напої, в основу яких покладені такі компоненти, як вода, соки, молоко, алкоголь та багато супутніх компонентів, які здатні утворювати напої зовсім різні за смаковими властивостями та спожитим призначениям. Вивчення питань, які наведені в посібнику, сприятиме формуванню у студентів комплексу знань із розборки технологічного процесу приготування напоїв у барах та ресторанах. Навчальний посібник «Технологія напоїв» розроблено відповідно до осветньо-квалификаційної програми підготовки бакалаврів. Рекомендується для студентів вищих навчальних закладів торгово-економічних спеціальностей усіх форм навчання, аспірантів, викладачів та фахівців сфери обслуговування.
Додаткові точки доступу:
Малюк, Людмила Петрівна
Кононенко, Тетяна Петрівна
Полстяна, Надія Володимирівна
Варипаєва, Людмила Миронівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 0001411 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|