641.87(075.8)
Т 38
Технологія напоїв [Текст] : навч. посібник / Л. П. Малюк [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во ХДУХТ, . - 208 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 201-202. - Глосарій.: с. 203-207. - ISBN 978-966-405-333-1 : 100.00 грн.

Зміст:
Безалкогольні напої
Алкогольні напої
Змішані напої
УДК
641.87(075.8)
663(075.8)

Ключові слова: напої -- напитки -- технологія приготування -- технология приготовления -- класификація -- классификация -- призначення -- назначение -- споживання -- употребление -- компоненти --
Анотація:
Відомі різні підходи до технологій напоїв. Різноманітні їх класификація, призначення та споживання. Даний посібник - про напої, в основу яких покладені такі компоненти, як вода, соки, молоко, алкоголь та багато супутніх компонентів, які здатні утворювати напої зовсім різні за смаковими властивостями та спожитим призначениям. Вивчення питань, які наведені в посібнику, сприятиме формуванню у студентів комплексу знань із розборки технологічного процесу приготування напоїв у барах та ресторанах. Навчальний посібник «Технологія напоїв» розроблено відповідно до осветньо-квалификаційної програми підготовки бакалаврів. Рекомендується для студентів вищих навчальних закладів торгово-економічних спеціальностей усіх форм навчання, аспірантів, викладачів та фахівців сфери обслуговування.
Додаткові точки доступу: