
>
642.5(075.8)
М 87
Мостова, Л. М.Організація обслуговування в ресторанному господарстві [Текст] : підручник / Л. М. Мостова, О. В. Новікова, І. М. Ракленко. - Харків : Світ Книг, 2017. - 657 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 644-645. - ISBN 978-966-2678-20-8 : 310.00 грн.
Дод.: с. 646-656
Ключові слова: обслуговування -- обслуживание -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- готельно-туристична діяльність -- гостинично-туристическая деятельность -- меню -- бенкети --
Анотація:
У підручнику викладено комплексну характеристику організації обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів. Охарактеризовані вимоги до виробничих та торговельних приміщень. Висвітлено характеристики посуду, устаткування, білизни. В посібнику приводяться основні види меню, правила подавання холодних і гарячих закусок, страв і напоїв. Наведений детальний опис процесів обслуговування, які використовуються в закладах ресторанного господарства при здійсненні банкетів, прийомів, а також спеціальних форм обслуговування і обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів. Значна увага приділена особливостям обслуговування в готельно-туристичних комплексах та за місцем роботи та навчання. Розкрито особливості організації дозвілля в ЗРГ. Підручник призначений для студентів вищих учбових закладів, коледжів, учнів професійних навчальних закладів, також він буде корисний працівникам системи ресторанного господарства, широкому колу читачів, які цікавляться особливостями обслуговування в закладах ресторанного господарства.
Додаткові точки доступу:
Новікова, О. В.
Ракленко, І. М.
М 87
Мостова, Л. М.
Дод.: с. 646-656
УДК | |
642.5(075.8) | |
640.43(075.8) |
Ключові слова: обслуговування -- обслуживание -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- готельно-туристична діяльність -- гостинично-туристическая деятельность -- меню -- бенкети --
Анотація:
У підручнику викладено комплексну характеристику організації обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів. Охарактеризовані вимоги до виробничих та торговельних приміщень. Висвітлено характеристики посуду, устаткування, білизни. В посібнику приводяться основні види меню, правила подавання холодних і гарячих закусок, страв і напоїв. Наведений детальний опис процесів обслуговування, які використовуються в закладах ресторанного господарства при здійсненні банкетів, прийомів, а також спеціальних форм обслуговування і обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів. Значна увага приділена особливостям обслуговування в готельно-туристичних комплексах та за місцем роботи та навчання. Розкрито особливості організації дозвілля в ЗРГ. Підручник призначений для студентів вищих учбових закладів, коледжів, учнів професійних навчальних закладів, також він буде корисний працівникам системи ресторанного господарства, широкому колу читачів, які цікавляться особливостями обслуговування в закладах ресторанного господарства.
Додаткові точки доступу:
Новікова, О. В.
Ракленко, І. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 0001041 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|