642.5(075.8)
М 87
Організація обслуговування в ресторанному господарстві [Текст] : підручник / Л. М. Мостова, О. В. Новікова, І. М. Ракленко. - Харків : Світ Книг, . - 657 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 644-645. - ISBN 978-966-2678-20-8 : 310.00 грн.

Дод.: с. 646-656
УДК
642.5(075.8)
640.43(075.8)

Ключові слова: обслуговування -- обслуживание -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- готельно-туристична діяльність -- гостинично-туристическая деятельность -- меню -- бенкети --
Анотація:
У підручнику викладено комплексну характеристику організації обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів. Охарактеризовані вимоги до виробничих та торговельних приміщень. Висвітлено характеристики посуду, устаткування, білизни. В посібнику приводяться основні види меню, правила подавання холодних і гарячих закусок, страв і напоїв. Наведений детальний опис процесів обслуговування, які використовуються в закладах ресторанного господарства при здійсненні банкетів, прийомів, а також спеціальних форм обслуговування і обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів. Значна увага приділена особливостям обслуговування в готельно-туристичних комплексах та за місцем роботи та навчання. Розкрито особливості організації дозвілля в ЗРГ. Підручник призначений для студентів вищих учбових закладів, коледжів, учнів професійних навчальних закладів, також він буде корисний працівникам системи ресторанного господарства, широкому колу читачів, які цікавляться особливостями обслуговування в закладах ресторанного господарства.
Додаткові точки доступу: