
>
Технологічне обладнання харчових виробництв [Текст] : навч. посібник / О. І. Черевко [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2021. - 367 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Загорулько, Олексій Євгенович
Ляшенко, Богдан Віталійович
Загорулько, Андрій Миколайович
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Загорулько, Олексій Євгенович
Ляшенко, Богдан Віталійович
Загорулько, Андрій Миколайович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|