Організація кормової бази і виробництво кормів [Текст] / за ред. І. П. Проскури. - Київ : Уpожай, 1982. - 232 с. - (Бібліотека агронома). - Библиогр.: с. 230
УДК
636.085
Ключові слова: кормовиробництво -- кормопроизводство -- посівні площі -- посевные площади -- сівозміни -- севооборот -- кормові культури -- кормовые культуры -- багаторічні трави -- многолетние травы -- люцерна -- конюшина червона -- клевер красный -- еспарцет -- эспарцет -- однорічні кормові культури -- однолетние кормовые культуры -- кукурудза -- кукуруза -- сорго -- суданська трава -- суданская трава -- соняшник -- подсолнечник -- вика яра -- вика яровая -- горох -- кормові боби -- кормовые бобы -- кормовий люпин -- кормовой люпин -- соя -- озимі культури -- озимые культуры -- кормові коренеплоди -- кормовые корнеплоды -- баштанні культури -- бахчевые культуры -- лучне кормовиробництво -- луговое кормопроизводство -- трави -- травы -- отруйні рослини -- ядовитые растения -- шкідливі рослини -- вредные растения -- кормові угіддя -- кормовые угодья -- пасовища -- пастбища -- зелені корми -- зеленые корма -- трав’яне борошно -- травяная мука -- сінаж -- сенаж -- силос -- насінництво -- семеноводство -- Додаткові точки доступу: Проскура, І. П.\за ред.\
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
#
Відділ
інвентарні номери
1
Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45)
320714
#
Факультет
Спеціальність
Дисципліна
Семестр
1
32
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (204)
Кормовиробництво
2
2
32
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (204)
Кормовиробництво
3
3
32
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (204)