.
Підприємницьке право [Електронний ресурс] : практикум для студентів ден. та заоч. форм навчання напрямів підгот.: 6.140101 Готельно-ресторанна справа, 6.051701 Харчові технології та інженерія Галузі знань: 1401 Сфера обслуговування, 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / М. В. Поставнича ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 39 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22615 (Репозитарій). - Библиогр.: с. 37-38 (34 назви)

Ключові слова: підприємницьке право -- предпринимательское право -- внутрішньогосподарські відносини -- внутрихозяйственные отношения -- комерційна діяльність -- коммерческая деятельность -- правове регулювання -- правовое регулирование -- господарська діяльність -- хозяйственная деятельность -- таможенный кодексмитний кодекс --
Анотація:
Підприємницьке право є невіддільною складовою системи національного права України, що призначена для регулювання підприємницької діяльності учасників господарських правовідносин в Україні. Мета навчальної дисципліни — сприяти засвоєнню фундаментальних знань щодо правовідносин господарювання, формуванню умінь і навичок застосовувати набуті знання у правозастосовній практиці, піднесенню правової культури, активізації творчих зусиль студентства, розвитку їхньої пізнавальної діяльності, актуалізації знань, формуванню у студента наукового світогляду, правничого мислення, правосвідомості, моральних та інших якостей фахівця. Мета даної методичної розробки — надати допомогу студентам у вивченні дисципліни та підготовці до складання заліку.
Додаткові точки доступу: