
>
664(073)
М 59
Мікробіологія харчових продуктів [Текст] : прогр. нормат. навч. дисц. підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" піднапряму "Технологія харчування" у вищ. навч. закладах II-IV рівнів акред. МАП (Шифр за ОПП 2.2.09) / НМЦ інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. ”Агроосвіта” ; уклад.: В. В. Власенко [та ін.]. - Київ : Агроосвіта, 2013. - 22 с. - Бібліогр.: с. 15
Ключові слова: харчова мікробіологія -- пищевая микробиология -- мікроорганізми -- микроорганизмы -- морфологія бактерій -- морфология бактерий -- контроль в харчових продуктах -- контроль в пищевых продуктах -- види бродіння -- виды брожения -- процеси гниття -- процессы гниения -- мікробіологія молока -- микробиология молока -- мікробіологія м'яса -- микробиология мяса -- мікробіологія риби -- микробиология рыбы -- мікробіологія рослинних продуктів -- микробиология растительных продуктов --
Додаткові точки доступу:
Власенко, В. В.\уклад.\
Бергілевич, О. М.\уклад.\
Радчук, О. В.\уклад.\
Скибіцький, В. Г.\уклад.\
Баль-Прилипко, Л. В.\уклад.\
Віннов, О. С.\уклад.\
Козловська, Г. В.\уклад.\
Власов, О. В.\уклад.\
Наук.-метод. центр інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. "Агроосвіта"
М 59
УДК | |
664(073) |
Ключові слова: харчова мікробіологія -- пищевая микробиология -- мікроорганізми -- микроорганизмы -- морфологія бактерій -- морфология бактерий -- контроль в харчових продуктах -- контроль в пищевых продуктах -- види бродіння -- виды брожения -- процеси гниття -- процессы гниения -- мікробіологія молока -- микробиология молока -- мікробіологія м'яса -- микробиология мяса -- мікробіологія риби -- микробиология рыбы -- мікробіологія рослинних продуктів -- микробиология растительных продуктов --
Додаткові точки доступу:
Власенко, В. В.\уклад.\
Бергілевич, О. М.\уклад.\
Радчук, О. В.\уклад.\
Скибіцький, В. Г.\уклад.\
Баль-Прилипко, Л. В.\уклад.\
Віннов, О. С.\уклад.\
Козловська, Г. В.\уклад.\
Власов, О. В.\уклад.\
Наук.-метод. центр інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. "Агроосвіта"
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 1 | 1 |
2 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 3 | 3 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | б/н1 |
2 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | б/н2 б/н3 б/н4 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія м`яса, м`ясопродуктів та риби | 4 |
2 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія м`яса, м`ясопродуктів та риби | 4 |
3 | 33 | Харчові технології (181) | Технічна мікробіологія | 4 |
4 | 33 | Харчові технології (181) | Технічна мікробіологія | 4 |
5 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія молока та молочних продуктів. Технологія жирів та жирозамінників | 5 |
6 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія молока та молочних продуктів | 5 |
7 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія м`яса, м`ясопродуктів та риби. Технологія консервування плодів та овочів | 6 |
8 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія харчування | 6 |
9 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія харчування | 6 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|