664(073)
М 59
Мікробіологія харчових продуктів [Текст] : прогр. нормат. навч. дисц. підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" піднапряму "Технологія харчування" у вищ. навч. закладах II-IV рівнів акред. МАП (Шифр за ОПП 2.2.09) / НМЦ інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. ”Агроосвіта” ; уклад.: В. В. Власенко [та ін.]. - Київ : Агроосвіта, . - 22 с. - Бібліогр.: с. 15

УДК
664(073)

Ключові слова: харчова мікробіологія -- пищевая микробиология -- мікроорганізми -- микроорганизмы -- морфологія бактерій -- морфология бактерий -- контроль в харчових продуктах -- контроль в пищевых продуктах -- види бродіння -- виды брожения -- процеси гниття -- процессы гниения -- мікробіологія молока -- микробиология молока -- мікробіологія м'яса -- микробиология мяса -- мікробіологія риби -- микробиология рыбы -- мікробіологія рослинних продуктів -- микробиология растительных продуктов --
Додаткові точки доступу: