579.67.013(072)
В 42
Визначення фізичних властивостей зернових культур борошномельної галузі [Текст] : метод. вказ. до викон. лаборатор. роботи з дисц. ”Технологія зберігання і переробки зерна” для студ. першого. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 "Харчові технології" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, . - 31 с.

УДК
579.67.013(072)
633.1(072)

Ключові слова: фізичні властивості -- физические свойства -- зернові культури -- зерновые культуры -- борошномельна галузь -- мукомольная отрасль -- форма зерна -- маса зерен -- масса зёрен -- скловидність зерна -- стекловидность зерна -- плівчастість -- плёнчатость -- натура зерна -- зараженість зерна -- заражённость зерна -- засміченість зерна -- засоренность зерна -- вологість зерна -- влажность зерна --
Додаткові точки доступу: