Стандартизація, сертифікація та метрологія [Електронний ресурс] : метод. вказівки та індивід. завдання для самост. роботи для студ. ден. та заоч. форм навчання ступеня освіти бакалавр, спец. 241 Готельно-ресторанна справа / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: В. В. Колесник [та ін.]. - Харків : [б. в.], . - 42 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67567 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 38-41. - Б. ц.

Ключові слова: стандартизація -- стандартизация -- сертифікація -- сертификация -- метрологія -- метрология -- готельно-ресторанна справа -- гостинично-ресторанное дело -- міжнародні стандарти -- международные стандарты --
Анотація:
Методичні вказівки та індивідуальні завдання для самостійної роботи з дисципліни «Стандартизація, сертифікація та метрологія» направлені на допомогу студенту в роботі над навчальним матеріалом у випадку, якщо тема курсу задана для самостійного вивчення та з тих чи інших причин тема не вивчена студентом на лекції. Крім того, ці методичні вказівки можна використати під час підготовки до контролю знань, заліків, іспитів. Рівень засвоєного матеріалу за темами можна перевірити, відповідаючи на контрольні тести. Видання призначене здобувачам ступеня освіти бакалавр спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».
Додаткові точки доступу: