664(072)
Т 38
Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва [Текст] : метод. вказ. для самост. роботи з дисц. для студ. напряму підготовки 201 Агрономія за освітнім рівнем "бакалавр" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад. Л. М. Пузік. - Харків : ХНТУСГ, . - 43 с.

УДК
664(072)

Ключові слова: продукція рослинництва -- продукция растениеводства -- переробка зерна -- переработка зерна -- переробка плодовоовочевої продукції -- переработка плодоовощной продукции -- крупа -- борошно -- мука -- технічні культури -- технические культуры -- цукор -- сахар -- олія -- масло -- рослинні жири -- растительные жиры --
Додаткові точки доступу: