Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва [Текст] : метод. вказ. для самост. роботи з дисц. для студ. напряму підготовки 201 Агрономія за освітнім рівнем "бакалавр" / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад. Л. М. Пузік. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 43 с.
УДК
664(072)
Ключові слова: продукція рослинництва -- продукция растениеводства -- переробка зерна -- переработка зерна -- переробка плодовоовочевої продукції -- переработка плодоовощной продукции -- крупа -- борошно -- мука -- технічні культури -- технические культуры -- цукор -- сахар -- олія -- масло -- рослинні жири -- растительные жиры -- Додаткові точки доступу: Пузік, Людмила Михайлівна\авт.-уклад.\ Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45)
1
1
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
#
Відділ
інвентарні номери
1
Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45)
б/н
#
Факультет
Спеціальність
Дисципліна
Семестр
1
30
Агрономія (201)
Інноваційні технології у галузі зберігання і переробки продукції рослинництва