Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність [Електронний ресурс] : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988–1991 рр.), д-ра технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича (м. Харків, 19 листоп. 2018 р.) : у 2 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі; ред. кол. О. І. Черевко [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2018 - .
Ч. 1. - 2018. - 444 с. : портр. - Б. ц.

Зміст:
На згадку про М. І. Бєляєва
Інноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії
Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі
Формування і контроль якості товарів, митні експертизи товарів
Інновації в науковому і практичному товарознавстві
Удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв
Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування
Управління якістю та екологічна безпека
Ключові слова: харчові виробництва -- пищевые производства -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- торгівля -- торговля -- розвиток -- развитие -- перспективи -- перспективы -- технології -- технологии -- інновації -- инновации -- контроль якості товарів -- контроль качества товаров -- митна експертиза -- таможенная экспертиза
Анотація: Перша частина містить тези доповідей з інноваційних технологій харчової продукції та функціональних оздоровчих продуктів, формування і контролю якості товарів, митних експертиз товарів, удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв. Розглянуто результати фундаментальних досліджень у галузі хімічних, фізичних, математичних методів дослідження продуктів харчування. Велику увагу приділено проблемам управління якості та екологічної безпеки. Збірник розраховано на наукових і практичних працівників, викладачів вищої школи, що здійснюють підготовку фахівців для харчової та переробної промисловості, торгівлі, ресторанного, готельного та туристичного господарства, економіки та підприємництва, митних, податкових і економічних служб, фінансових установ, а також аспірантів, магістрантів і студентів закладів вищої освіти.
Додаткові точки доступу:


























Экз-ры полностью -565726874
Кол-во выдач 0