
>
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність [Електронний ресурс] : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988–1991 рр.), д-ра технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича (м. Харків, 19 листоп. 2018 р.) : у 2 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі; ред. кол. О. І. Черевко [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2018 - .
Ч. 1. - 2018. - 444 с. : портр. - Б. ц.
Зміст: >
На згадку про М. І. Бєляєва
Інноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії
Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі
Формування і контроль якості товарів, митні експертизи товарів
Інновації в науковому і практичному товарознавстві
Удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв
Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування
Управління якістю та екологічна безпека
Ключові слова: харчові виробництва -- пищевые производства -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- торгівля -- торговля -- розвиток -- развитие -- перспективи -- перспективы -- технології -- технологии -- інновації -- инновации -- контроль якості товарів -- контроль качества товаров -- митна експертиза -- таможенная экспертиза
Анотація: Перша частина містить тези доповідей з інноваційних технологій харчової продукції та функціональних оздоровчих продуктів, формування і контролю якості товарів, митних експертиз товарів, удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв. Розглянуто результати фундаментальних досліджень у галузі хімічних, фізичних, математичних методів дослідження продуктів харчування. Велику увагу приділено проблемам управління якості та екологічної безпеки. Збірник розраховано на наукових і практичних працівників, викладачів вищої школи, що здійснюють підготовку фахівців для харчової та переробної промисловості, торгівлі, ресторанного, готельного та туристичного господарства, економіки та підприємництва, митних, податкових і економічних служб, фінансових установ, а також аспірантів, магістрантів і студентів закладів вищої освіти.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович\ред. кол.\
Михайлов, Валерій Михайлович\ред. кол.\
Гринченко, Ольга Олексіївна\ред. кол.\
Дубініна, Антоніна Анатоліївна\ред. кол.\
Прасол, Світлана Володимирівна\ред. кол.\
Борисова, Аліна Олексіївна\ред. кол.\
Головко, Микола Павлович\ред. кол.\
Дейниченко, Григорій Вікторович\ред. кол.\
Дуденко, Н. В.\ред. кол.\
Євлаш, Вікторія Владленівна\ред. кол.\
Захаренко, Віталій Олександрович\ред. кол.\
Колесник, Аліна Олексіївна\ред. кол.\
Жданович, О. М.\ред. кол.\
Малюк, Людмила Петрівна\ред. кол.\
Одарченко, Андрій Миколайович\ред. кол.\
Одарченко, Дмитро Миколайович\ред. кол.\
Павлюк, Раїса Юріївна\ред. кол.\
Пивоваров, Євген Павлович\ред. кол.\
Пивоваров, Павло Петрович\ред. кол.\
Погарська, Вікторія Вадимівна\ред. кол.\
Погожих, Микола Іванович\ред. кол.\
Потапов, Володимир Олексійович\ред. кол.\
Самохвалова, Ольга Володимирівна\ред. кол.\
Терешкін, Олег Георгійович\ред. кол.\
Тормосов, Юрій Михайлович\ред. кол.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
>Экз-ры полностью -565726874
Кол-во выдач 0
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність [Електронний ресурс] : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988–1991 рр.), д-ра технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича (м. Харків, 19 листоп. 2018 р.) : у 2 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі; ред. кол. О. І. Черевко [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2018 - .
На згадку про М. І. Бєляєва
Інноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії
Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі
Формування і контроль якості товарів, митні експертизи товарів
Інновації в науковому і практичному товарознавстві
Удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв
Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування
Управління якістю та екологічна безпека
Ключові слова: харчові виробництва -- пищевые производства -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- торгівля -- торговля -- розвиток -- развитие -- перспективи -- перспективы -- технології -- технологии -- інновації -- инновации -- контроль якості товарів -- контроль качества товаров -- митна експертиза -- таможенная экспертиза
Анотація: Перша частина містить тези доповідей з інноваційних технологій харчової продукції та функціональних оздоровчих продуктів, формування і контролю якості товарів, митних експертиз товарів, удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв. Розглянуто результати фундаментальних досліджень у галузі хімічних, фізичних, математичних методів дослідження продуктів харчування. Велику увагу приділено проблемам управління якості та екологічної безпеки. Збірник розраховано на наукових і практичних працівників, викладачів вищої школи, що здійснюють підготовку фахівців для харчової та переробної промисловості, торгівлі, ресторанного, готельного та туристичного господарства, економіки та підприємництва, митних, податкових і економічних служб, фінансових установ, а також аспірантів, магістрантів і студентів закладів вищої освіти.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович\ред. кол.\
Михайлов, Валерій Михайлович\ред. кол.\
Гринченко, Ольга Олексіївна\ред. кол.\
Дубініна, Антоніна Анатоліївна\ред. кол.\
Прасол, Світлана Володимирівна\ред. кол.\
Борисова, Аліна Олексіївна\ред. кол.\
Головко, Микола Павлович\ред. кол.\
Дейниченко, Григорій Вікторович\ред. кол.\
Дуденко, Н. В.\ред. кол.\
Євлаш, Вікторія Владленівна\ред. кол.\
Захаренко, Віталій Олександрович\ред. кол.\
Колесник, Аліна Олексіївна\ред. кол.\
Жданович, О. М.\ред. кол.\
Малюк, Людмила Петрівна\ред. кол.\
Одарченко, Андрій Миколайович\ред. кол.\
Одарченко, Дмитро Миколайович\ред. кол.\
Павлюк, Раїса Юріївна\ред. кол.\
Пивоваров, Євген Павлович\ред. кол.\
Пивоваров, Павло Петрович\ред. кол.\
Погарська, Вікторія Вадимівна\ред. кол.\
Погожих, Микола Іванович\ред. кол.\
Потапов, Володимир Олексійович\ред. кол.\
Самохвалова, Ольга Володимирівна\ред. кол.\
Терешкін, Олег Георгійович\ред. кол.\
Тормосов, Юрій Михайлович\ред. кол.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
>
Кол-во выдач 0
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 111 |