.
Барна справа [Електронний ресурс] : електрон. посібник / Л. П. Кожедубова ; Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти. - Харків : [б. в.], . - Режим доступа: https://vukladach.pp.ua/MyWeb/manual/gotelno-restoranne/barna_sprava/Golovna/golovna.htm (Посилання). - Бібліогр.: 11 назв

Зміст:
Особливості організації і функціонування барів
Матеріально-технічне забезпечення барів
Організація обслуговування гостей у барі
Міксологія
Алкогольні напої базові
Характеристика пом’якшувально-згладжувальних компонентів, що використовуються у змішаних напоях
Характеристика наповнювачів для змішаних напоїв та супутні компоненти
Характеристика змішаних напоїв
Ключові слова: бари -- бары -- приміщення -- помещения -- обладнання -- оборудование -- посуд -- посуда -- бармен -- професійні вимоги -- профессиональные требования -- коктейлі -- коктейли -- алкогольні напої -- алкогольные напитки -- змішані напої -- смешанные напитки --
Додаткові точки доступу: