
>
Пузік, Людмила Михайлівна.Прогнозування збереженості якості плодоовочевої продукції [Електронний ресурс] : навч.-метод. посібник для самост. вивчення дисц. здобувачами освітнього рівня магістр вищої освіти денної та заоч. форми навчання спец. 203 Садівництво та виноградарство / Л. М. Пузік. - Харків : [б. в.], 2025. - 146 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67281 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 143-144. - Б. ц.
Ключові слова: безпека продуктів харчування -- безопасность продуктов питания -- контроль санітарного стану -- контроль санитарного состояния -- безпека плодоовочевої продукції -- безопасность плодоовощной продукции -- забруднюючі речовини харчових продуктів -- загрязняющие вещества пищевых продуктов -- якість плодоовочевої продукції -- качество плодоовощной продукции --
Анотація:
У навчально-методичному посібнику для самостійної роботи розглянуті питання та розуміння концептуальних основ програмування виробництва високоякісної плодоовочевої продукції з підвищеною збереженістю, наукові основи програмування врожаїв із заданою товарною якістю, методи програмування врожаїв використовуючи абіотичні й кліматичні фактори. Викладені основні елементи технологій вирощування лежкоздатної плодоовочевої продукції. Призначено для студентів спеціальності Садівництво та виноградарство, Освітньо-професійна програма 203 Садівництво та виноградарство за освітнім рівнем «магістр» денної та заочної форми навчання.
Пузік, Людмила Михайлівна.
Ключові слова: безпека продуктів харчування -- безопасность продуктов питания -- контроль санітарного стану -- контроль санитарного состояния -- безпека плодоовочевої продукції -- безопасность плодоовощной продукции -- забруднюючі речовини харчових продуктів -- загрязняющие вещества пищевых продуктов -- якість плодоовочевої продукції -- качество плодоовощной продукции --
Анотація:
У навчально-методичному посібнику для самостійної роботи розглянуті питання та розуміння концептуальних основ програмування виробництва високоякісної плодоовочевої продукції з підвищеною збереженістю, наукові основи програмування врожаїв із заданою товарною якістю, методи програмування врожаїв використовуючи абіотичні й кліматичні фактори. Викладені основні елементи технологій вирощування лежкоздатної плодоовочевої продукції. Призначено для студентів спеціальності Садівництво та виноградарство, Освітньо-професійна програма 203 Садівництво та виноградарство за освітнім рівнем «магістр» денної та заочної форми навчання.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 100 |