
>
Фізіологічні аспекти оцінки якості продуктів [Електронний ресурс] : навч. посібник / кол. авт. Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, В. В. Євлаш та ін. ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2017. - 317 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4125 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 317. - Б. ц.
Зміст: >
Будова та функції травної системи
Білки та їх значення у харчуванні людини
Вуглеводи та їх значення у харчуванні людини
Ліпіди та їх значення у харчуванні людини
Мінеральні речовини та їх значення у харчуванні людини
Вітаміни та їх значення у харчуванні людини
Енергетичний обмін
Способи та методи виявлення фальсифікації окремих груп продуктів
Додаткові точки доступу:
Павлоцька, Лариса Федірівна
Дуденко, Ніна Василівна
Євлаш, Вікторія Владленівна
Скуріхіна, Людмила Андроніківна
Горбань, Віктор Григорович
Цибань, Лілія Степанівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Будова та функції травної системи
Білки та їх значення у харчуванні людини
Вуглеводи та їх значення у харчуванні людини
Ліпіди та їх значення у харчуванні людини
Мінеральні речовини та їх значення у харчуванні людини
Вітаміни та їх значення у харчуванні людини
Енергетичний обмін
Способи та методи виявлення фальсифікації окремих груп продуктів
Додаткові точки доступу:
Павлоцька, Лариса Федірівна
Дуденко, Ніна Василівна
Євлаш, Вікторія Владленівна
Скуріхіна, Людмила Андроніківна
Горбань, Віктор Григорович
Цибань, Лілія Степанівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 99 |
2 | Репозітарій |