>
664
С 76
Стабников, В. Н.Общая технология пищевых продуктов [Текст] : учеб. пособие / В. Н. Стабников, Н. В. Остапчук. - Киев : Вища шк., 1980. - 302 с.
Зміст: >
Общая характеристика пищевых продуктов и особенности пищевых производств
Теоретические основы пищевой технологии
Технология важнейших пищевых продуктов
Додаткові точки доступу:
Остапчук, Н. В.
С 76
Стабников, В. Н.
Общая характеристика пищевых продуктов и особенности пищевых производств
Теоретические основы пищевой технологии
Технология важнейших пищевых продуктов
| УДК | |
| 664 |
Остапчук, Н. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|---|---|---|
| 1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|---|---|
| 1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 348379 |
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|---|---|---|---|
| 1 | 33 | 133 | Загальна технологія ПХВ | 5 |
| 2 | 33 | 133 | Загальна технологія ПХВ | 5 |
| 3 | 33 | 133 | Загальна технологія ПХВ | 6 |
| 4 | 33 | 133 | Загальна технологія ПХВ | 6 |
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|