Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність [Електронний ресурс] : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988–1991 рр.), д-ра технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича (м. Харків, 19 листоп. 2018 р.) : у 2 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі; ред. кол. О. І. Черевко [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2018 - .
Ч. 2. - 2018. - 299 с. - Б. ц.

Зміст:
Бухгалтерський облік, аналіз і аудит
Сучасний стан та перспективи розвитку фінансово-кредитної системи України
Економіка підприємств харчування і торгівлі
Міжнародна економіка
Економіко-теоретичні та правові проблеми функціонування мережної економіки
Маркетингові проблеми та інновації в сучасних умовах господарювання
Менеджмент і готельно-ресторанний бізнес
Наукові основи гуманітарної підготовки фахівців підприємств харчових виробництв і торгівлі
Управління розвитком бізнесу
Інформаційні технології в науці та освітньому процесі
Бібліотека університету і науковець у контексті інтеграції до світового наукового інформаційного простору
Ключові слова: харчові виробництва -- пищевые производства -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- готельне господарство -- гостиничное хозяйство -- торгівля -- торговля -- перспективи -- перспективы -- бухгалтерський облік -- бухгалтерский учет -- аналіз -- анализ -- аудит -- фінансово-кредитна система -- финансово-кредитная система -- економіка підприємств -- экономика предприятий -- міжнародна економіка -- международная экономика -- мережна економіка -- сетевая экономика -- маркетинг -- фінанси -- финансы -- менеджмент -- готельно-ресторанний бізнес -- гостинично-ресторанный бизнес
Анотація: Друга частина містить тези доповідей із бухгалтерсько обліку, аналізу та аудиту, питань фінансово-кредитної системи України, економіки підприємств харчування та торгівлі, міжнародної та мережної економіки, маркетингу, фінансів, менеджменту й готельно-ресторанного бізнесу. Велику увагу приділено науковим основам гуманітарної підготовки фахівців підприємств харчових виробництв і торгівлі, а також інформаційним технологіям у науці та навчальному процесі. Збірник розраховано на наукових і практичних працівників, викладачів вищої школи, що здійснюють підготовку фахівців для харчової та переробної промисловості, торгівлі, ресторанного, готельного та туристичного господарства, економіки та підприємництва, митних, податкових і економічних служб, фінансових установ, а також аспірантів, магістрантів і студентів закладів вищої освіти.
Додаткові точки доступу:























Экз-ры полностью -132293566
Кол-во выдач 0