
>
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність [Електронний ресурс] : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988–1991 рр.), д-ра технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича (м. Харків, 19 листоп. 2018 р.) : у 2 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі; ред. кол. О. І. Черевко [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2018 - .
Ч. 2. - 2018. - 299 с. - Б. ц.
Зміст: >
Бухгалтерський облік, аналіз і аудит
Сучасний стан та перспективи розвитку фінансово-кредитної системи України
Економіка підприємств харчування і торгівлі
Міжнародна економіка
Економіко-теоретичні та правові проблеми функціонування мережної економіки
Маркетингові проблеми та інновації в сучасних умовах господарювання
Менеджмент і готельно-ресторанний бізнес
Наукові основи гуманітарної підготовки фахівців підприємств харчових виробництв і торгівлі
Управління розвитком бізнесу
Інформаційні технології в науці та освітньому процесі
Бібліотека університету і науковець у контексті інтеграції до світового наукового інформаційного простору
Ключові слова: харчові виробництва -- пищевые производства -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- готельне господарство -- гостиничное хозяйство -- торгівля -- торговля -- перспективи -- перспективы -- бухгалтерський облік -- бухгалтерский учет -- аналіз -- анализ -- аудит -- фінансово-кредитна система -- финансово-кредитная система -- економіка підприємств -- экономика предприятий -- міжнародна економіка -- международная экономика -- мережна економіка -- сетевая экономика -- маркетинг -- фінанси -- финансы -- менеджмент -- готельно-ресторанний бізнес -- гостинично-ресторанный бизнес
Анотація: Друга частина містить тези доповідей із бухгалтерсько обліку, аналізу та аудиту, питань фінансово-кредитної системи України, економіки підприємств харчування та торгівлі, міжнародної та мережної економіки, маркетингу, фінансів, менеджменту й готельно-ресторанного бізнесу. Велику увагу приділено науковим основам гуманітарної підготовки фахівців підприємств харчових виробництв і торгівлі, а також інформаційним технологіям у науці та навчальному процесі. Збірник розраховано на наукових і практичних працівників, викладачів вищої школи, що здійснюють підготовку фахівців для харчової та переробної промисловості, торгівлі, ресторанного, готельного та туристичного господарства, економіки та підприємництва, митних, податкових і економічних служб, фінансових установ, а також аспірантів, магістрантів і студентів закладів вищої освіти.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович\ред. кол.\
Янчева, Ліана Миколаївна\ред. кол.\
Михайлов, Валерій Михайлович\ред. кол.\
Чорна, М. В.\ред. кол.\
Михайлова, Олена Валентинівна\ред. кол.\
Андросова, Тетяна Василівна\ред. кол.\
Гаркуша, Наталія Миколаївна\ред. кол.\
Грінько, Алла Павлівна\ред. кол.\
Гросул, Вікторія Анатоліївна\ред. кол.\
Гринченко, Ольга Олексіївна\ред. кол.\
Краснокутська, Наталія Станіславівна\ред. кол.\
Крутова, Анжеліка Сергіївна\ред. кол.\
Пічугіна, Тетяна Сергіївна\ред. кол.\
Савицька, Наталія Леонідівна\ред. кол.\
Ушакова, Наталія Григорівна\ред. кол.\
Шталь, Тетяна Валеіївна\ред. кол.\
Яцун, Леонід Миколайович\ред. кол.\
Янчев, Андрій Володимирович\ред. кол.\
Борисова, Аліна Олексіївна\ред. кол.\
Давидова, I. О.\ред. кол.\
Колесник, Аліна Олексіївна\ред. кол.\
Жданович, О. М.\ред. кол.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
>Экз-ры полностью -132293566
Кол-во выдач 0
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність [Електронний ресурс] : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988–1991 рр.), д-ра технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича (м. Харків, 19 листоп. 2018 р.) : у 2 ч. / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі; ред. кол. О. І. Черевко [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2018 - .
Бухгалтерський облік, аналіз і аудит
Сучасний стан та перспективи розвитку фінансово-кредитної системи України
Економіка підприємств харчування і торгівлі
Міжнародна економіка
Економіко-теоретичні та правові проблеми функціонування мережної економіки
Маркетингові проблеми та інновації в сучасних умовах господарювання
Менеджмент і готельно-ресторанний бізнес
Наукові основи гуманітарної підготовки фахівців підприємств харчових виробництв і торгівлі
Управління розвитком бізнесу
Інформаційні технології в науці та освітньому процесі
Бібліотека університету і науковець у контексті інтеграції до світового наукового інформаційного простору
Ключові слова: харчові виробництва -- пищевые производства -- ресторанне господарство -- ресторанное хозяйство -- готельне господарство -- гостиничное хозяйство -- торгівля -- торговля -- перспективи -- перспективы -- бухгалтерський облік -- бухгалтерский учет -- аналіз -- анализ -- аудит -- фінансово-кредитна система -- финансово-кредитная система -- економіка підприємств -- экономика предприятий -- міжнародна економіка -- международная экономика -- мережна економіка -- сетевая экономика -- маркетинг -- фінанси -- финансы -- менеджмент -- готельно-ресторанний бізнес -- гостинично-ресторанный бизнес
Анотація: Друга частина містить тези доповідей із бухгалтерсько обліку, аналізу та аудиту, питань фінансово-кредитної системи України, економіки підприємств харчування та торгівлі, міжнародної та мережної економіки, маркетингу, фінансів, менеджменту й готельно-ресторанного бізнесу. Велику увагу приділено науковим основам гуманітарної підготовки фахівців підприємств харчових виробництв і торгівлі, а також інформаційним технологіям у науці та навчальному процесі. Збірник розраховано на наукових і практичних працівників, викладачів вищої школи, що здійснюють підготовку фахівців для харчової та переробної промисловості, торгівлі, ресторанного, готельного та туристичного господарства, економіки та підприємництва, митних, податкових і економічних служб, фінансових установ, а також аспірантів, магістрантів і студентів закладів вищої освіти.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович\ред. кол.\
Янчева, Ліана Миколаївна\ред. кол.\
Михайлов, Валерій Михайлович\ред. кол.\
Чорна, М. В.\ред. кол.\
Михайлова, Олена Валентинівна\ред. кол.\
Андросова, Тетяна Василівна\ред. кол.\
Гаркуша, Наталія Миколаївна\ред. кол.\
Грінько, Алла Павлівна\ред. кол.\
Гросул, Вікторія Анатоліївна\ред. кол.\
Гринченко, Ольга Олексіївна\ред. кол.\
Краснокутська, Наталія Станіславівна\ред. кол.\
Крутова, Анжеліка Сергіївна\ред. кол.\
Пічугіна, Тетяна Сергіївна\ред. кол.\
Савицька, Наталія Леонідівна\ред. кол.\
Ушакова, Наталія Григорівна\ред. кол.\
Шталь, Тетяна Валеіївна\ред. кол.\
Яцун, Леонід Миколайович\ред. кол.\
Янчев, Андрій Володимирович\ред. кол.\
Борисова, Аліна Олексіївна\ред. кол.\
Давидова, I. О.\ред. кол.\
Колесник, Аліна Олексіївна\ред. кол.\
Жданович, О. М.\ред. кол.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
>
Кол-во выдач 0
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 37 |