
>
547(075.8)
Х 22
Харчова хімія [Текст] : навч. посібник / В. В. Євлаш [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Світ Книг, 2012. - 504 с. : рис., табл. + дод. 491-503 с. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 978-966-2678-07-9
Зміст: >
Білки
Вуглеводи
Ліпіди
Вода
Мінеральні речовини
Вітаміни
Харчові добавки
Забруднення хімічної та біологічної природи, їх небезпека та принципи нормування у харчових продуктах
Ключові слова: білки -- белки -- вуглеводи -- углеводы -- ліпіди -- липиды -- вода -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- вітаміни -- витамины -- антибіотики -- антибиотики -- харчові антиокислювачі -- пищевые антиокислители -- харчові добавки -- пищевые добавки -- хімічні забруднення -- химические загрязнения -- біологічні забруднення -- биологические загрязнения -- мікотоксини -- микотоксины --
Анотація:
В навчальному посібнику наведено дані щодо будови, фізико-хімічних та функціонально-технологічних властивостей основних компонентів сировини та харчових продуктів білків, ліпідів, вуглеводів мінеральних речовин, вітамінів, та їх перетворення у технологічному потоці. Окремо розглянуто роль води у харчових системах. Наведено характеристику основних функціональних класів харчових добавок, їх технологічні властивості, місце у сучасному раціоні харчування людини, гігієнічне регламентування у продуктах харчування. Приділено увагу безпечності сировини та харчових продуктів. Навчальний посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів напрямів підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія», 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво» та 140101 «Готельно-ресторанна справа». Крім того, посібник може бути рекомендований аспірантам та науковим співробітникам.
Додаткові точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна
Торяник, Олександр Іванович
Коваленко , Валентина Олексіївна
Аксьонова, Олена Федорівна
Отрошко, Наталія Олександрівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Х 22
Білки
Вуглеводи
Ліпіди
Вода
Мінеральні речовини
Вітаміни
Харчові добавки
Забруднення хімічної та біологічної природи, їх небезпека та принципи нормування у харчових продуктах
УДК | |
547(075.8) | |
577.1(075.8) | |
664(075.8) |
Ключові слова: білки -- белки -- вуглеводи -- углеводы -- ліпіди -- липиды -- вода -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- вітаміни -- витамины -- антибіотики -- антибиотики -- харчові антиокислювачі -- пищевые антиокислители -- харчові добавки -- пищевые добавки -- хімічні забруднення -- химические загрязнения -- біологічні забруднення -- биологические загрязнения -- мікотоксини -- микотоксины --
Анотація:
В навчальному посібнику наведено дані щодо будови, фізико-хімічних та функціонально-технологічних властивостей основних компонентів сировини та харчових продуктів білків, ліпідів, вуглеводів мінеральних речовин, вітамінів, та їх перетворення у технологічному потоці. Окремо розглянуто роль води у харчових системах. Наведено характеристику основних функціональних класів харчових добавок, їх технологічні властивості, місце у сучасному раціоні харчування людини, гігієнічне регламентування у продуктах харчування. Приділено увагу безпечності сировини та харчових продуктів. Навчальний посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів напрямів підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія», 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво» та 140101 «Готельно-ресторанна справа». Крім того, посібник може бути рекомендований аспірантам та науковим співробітникам.
Додаткові точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна
Торяник, Олександр Іванович
Коваленко , Валентина Олексіївна
Аксьонова, Олена Федорівна
Отрошко, Наталія Олександрівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 100 | 100 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 0001392 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-222381 Х-222382 Х-222383 Х-222384 Х-222385 Х-222386 Х-222387 Х-222388 Х-222389 Х-222390 Х-222391 Х-222392 Х-222393 Х-222394 Х-222395 Х-222396 Х-222397 Х-222398 Х-222399 Х-222400 Х-222401 Х-222402 Х-222403 Х-222404 Х-222405 Х-222406 Х-222407 Х-222408 Х-222409 Х-222410 Х-222411 Х-222412 Х-222413 Х-222414 Х-222415 Х-222416 Х-222417 Х-222418 Х-222419 Х-222420 Х-222421 Х-222422 Х-222423 Х-222424 Х-222425 Х-222426 Х-222427 Х-222428 Х-222429 Х-222430 Х-222431 Х-222432 Х-222433 Х-222434 Х-222435 Х-222436 Х-222437 Х-222438 Х-222439 Х-222440 Х-222441 Х-222442 Х-222443 Х-222444 Х-222445 Х-222446 Х-222447 Х-222448 Х-222449 Х-222450 Х-222451 Х-222452 Х-222453 Х-222454 Х-222455 Х-222456 Х-222457 Х-222458 Х-222459 Х-222460 Х-222461 Х-222462 Х-222463 Х-222464 Х-222465 Х-222466 Х-222467 Х-222468 Х-222469 Х-222470 Х-222472 Х-222473 Х-222474 Х-222475 Х-222476 Х-222477 Х-222478 Х-222479 Х-223693 Х-229366 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|