
>
Косенчук, Наталія.Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва [Електронний ресурс] : електрон. посібник / Н. Косенчук ; Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти. - Київ : [б. в.], 2020. - Режим доступа: https://vukladach.pp.ua/MyWeb/manual/agronomija/teh_zber_ta_per_prod_rosl/Golovna/golovna.htm (Посилання)
Ключові слова: зберігання продукції рослинництва -- переробні підприємства -- агропромисловий комплекс -- зерно -- властивості -- зернові маси -- показники якості -- переробка -- овочі -- плоди -- виноград -- консервування --
Додаткові точки доступу:
Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти
Косенчук, Наталія.
Ключові слова: зберігання продукції рослинництва -- переробні підприємства -- агропромисловий комплекс -- зерно -- властивості -- зернові маси -- показники якості -- переробка -- овочі -- плоди -- виноград -- консервування --
Додаткові точки доступу:
Наук.-метод. центр вищ. та фах. передвищ. освіти
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Посилання |