
>
Спеціальна селекція овочевих культур [Електронний ресурс] : роб. зошит з дисц. для практ. занять студентів першого (бакалавр.) рівня зі спец. 201 Агрономія / Держ. біотехнол. ун-т ; уклад.: Р. В. Криворученко, Т. І. Гопцій, Д. В. Чуйко. - Харків : [б. в.], 2023. - 86 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/44952 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 81-85. - Б. ц.
Ключові слова: селекція -- селекция -- овочеві культури -- овощные культуры -- гібриди -- гибриды -- сорти -- сорта --
Анотація:
Викладено комплексно, з урахуванням сучасних досягнень у селекції овочевих і методики державного випробування нових сортів та гібридів, а також вивчення сучасної ботанічної систематики основних видів овочевих культур. Теоретичний і методичний матеріал робочого зошиту дозволить здобувачам краще засвоювати інформацію з дисципліни «Спеціальна селекція овочевих культур». Актуальність поставлених завдань і конкретизація відповідей на них сприятиме кращому засвоєнню пройденого матеріалу студентами. Робочий зошит розроблений для підготовки фахівців у вищих аграрних навчальних закладах ІІІ–ІV рівнів акредитації за спеціальністю 201 – «Агрономія».
Додаткові точки доступу:
Криворученко, Роман Володимирович\уклад.\
Гопцій, Тетяна Іванівна\уклад.\
Чуйко, Дмитро Вікторович\уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: селекція -- селекция -- овочеві культури -- овощные культуры -- гібриди -- гибриды -- сорти -- сорта --
Анотація:
Викладено комплексно, з урахуванням сучасних досягнень у селекції овочевих і методики державного випробування нових сортів та гібридів, а також вивчення сучасної ботанічної систематики основних видів овочевих культур. Теоретичний і методичний матеріал робочого зошиту дозволить здобувачам краще засвоювати інформацію з дисципліни «Спеціальна селекція овочевих культур». Актуальність поставлених завдань і конкретизація відповідей на них сприятиме кращому засвоєнню пройденого матеріалу студентами. Робочий зошит розроблений для підготовки фахівців у вищих аграрних навчальних закладах ІІІ–ІV рівнів акредитації за спеціальністю 201 – «Агрономія».
Додаткові точки доступу:
Криворученко, Роман Володимирович\уклад.\
Гопцій, Тетяна Іванівна\уклад.\
Чуйко, Дмитро Вікторович\уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 35 |