Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених із використанням емульсійних систем [Текст] : монографія / М. О. Янчева [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, . - 178 с. - Бібліогр.: с. 153-177 (220 назв). - ISBN 978-966-405-378-2

Ключові слова: емульсії -- эмульсии -- замороженні напівфабрикати -- замороженные полуфабрикаты -- м'ясні напівфабрикати -- мясные полуфабрикаты -- м'ясопродукти -- мясопродукты -- м'ясопродукти -- мясопродукты -- технологія м'яса і м'ясопродуктів -- технология мяса и мясопродуктов -- м'ясні січені вироби -- мясные сеченные изделия --
Анотація:
У монографії теоретично та практично обґрунтувано доцільність використання емульсійних систем у технології напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених. Дослідження рекомендоване науковим робітникам, аспірантам, студентам та може бути корисним широкому загалу фахівців м'ясопереробної галузі та ресторанного господарства.
Додаткові точки доступу: