001.89(075.8)
С 24
.
Методологія і організація наукових досліджень в харчовій галузі [Текст] : підруч. для студ. ВНЗ / К. В. Свідло, Т. А. Лазарєва, Л. О. Бачієва ; Укр. інж.-пед. акад. - Харків : Свiт Книг, . - 226 с. : табл. - Бібліогр.: с. 223-224 (28 назв). - ISBN 978-966-2678-09-3

УДК
001.89(075.8)
664(075.8)

Ключові слова: наукознавство -- науковедение -- класифікація систем -- классификация систем -- науково-дослідницька діяльність -- научно-исследовательская деятельность -- інтелектуальна власність -- интеллектуальная собственность -- наукові кадри -- научные кадры --
Анотація:
У підручнику викладено роль науки у науково-технічному прогресі, розглянуто основні задачі наукознавства, питання системності та логіки у науковому пізнанні, характерні особливості інформації у дослідницькій роботі, методику накових досліджень в харчовій галузі, основи патентознавства, формипідготовки наукових кадрів.
Додаткові точки доступу: