
>
664.7(075.8)
Ш 97
Шутенко, Євген Іванович.Технологія круп'яного виробництва [Текст] : навч. посібник / Є. І. Шутенко, С. М. Соц. - Київ : Освіта України, 2010. - 272 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 265 (10 назв). - ISBN 978-966-188-174-6
Ключові слова: круп'яне виробництво -- крупяное производство -- переробка зерна -- переработка зерна -- крупи -- крупы -- виробництво круп -- производство круп -- просо -- рис -- гречка -- овес -- ячмень -- ячмінь -- пшениця -- пшеница -- горох -- кукурудза -- кукуруза -- швидкорозварювані крупи -- быстроразваривающиеся крупы -- поживна цінність -- питательная ценность --
Анотація:
Наведено технологічні властивості круп'яного зерна, асортимент, вихід круп'яної продукції. Розглянуто основні принципи побудови технологічних процесів підготовки і переробки зерна в крупи. Проаналізовано технології переробки окремих культур в крупи та технології виробництва спеціальних видів круп. Призначений для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" професійного спрямування "Технологія зберігання та переробки зерна", а також може бути використаний працівниками галузі.
Додаткові точки доступу:
Соц, Сергій Михайлович
Ш 97
Шутенко, Євген Іванович.
УДК | |
664.7(075.8) |
Ключові слова: круп'яне виробництво -- крупяное производство -- переробка зерна -- переработка зерна -- крупи -- крупы -- виробництво круп -- производство круп -- просо -- рис -- гречка -- овес -- ячмень -- ячмінь -- пшениця -- пшеница -- горох -- кукурудза -- кукуруза -- швидкорозварювані крупи -- быстроразваривающиеся крупы -- поживна цінність -- питательная ценность --
Анотація:
Наведено технологічні властивості круп'яного зерна, асортимент, вихід круп'яної продукції. Розглянуто основні принципи побудови технологічних процесів підготовки і переробки зерна в крупи. Проаналізовано технології переробки окремих культур в крупи та технології виробництва спеціальних видів круп. Призначений для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" професійного спрямування "Технологія зберігання та переробки зерна", а також може бути використаний працівниками галузі.
Додаткові точки доступу:
Соц, Сергій Михайлович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 1 | 1 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 364502 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-232398 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія круп`яного виробництва | 7 |
2 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія круп`яного виробництва | 8 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|