664.7(075.8)
Ш 97
.
Технологія круп'яного виробництва [Текст] : навч. посібник / Є. І. Шутенко, С. М. Соц. - Київ : Освіта України, . - 272 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 265 (10 назв). - ISBN 978-966-188-174-6

УДК
664.7(075.8)

Ключові слова: круп'яне виробництво -- крупяное производство -- переробка зерна -- переработка зерна -- крупи -- крупы -- виробництво круп -- производство круп -- просо -- рис -- гречка -- овес -- ячмень -- ячмінь -- пшениця -- пшеница -- горох -- кукурудза -- кукуруза -- швидкорозварювані крупи -- быстроразваривающиеся крупы -- поживна цінність -- питательная ценность --
Анотація:
Наведено технологічні властивості круп'яного зерна, асортимент, вихід круп'яної продукції. Розглянуто основні принципи побудови технологічних процесів підготовки і переробки зерна в крупи. Проаналізовано технології переробки окремих культур в крупи та технології виробництва спеціальних видів круп. Призначений для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" професійного спрямування "Технологія зберігання та переробки зерна", а також може бути використаний працівниками галузі.
Додаткові точки доступу: