
>
Касабова, Катерина Рубенівна.Наукові принципи зберігання та пакування харчових продуктів [Електронний ресурс] : курс лекцій для здобув. другого (магістер.) рівня вищ. освіти денної та заочної форми навчання спец. 181 Харчові технології (освітня програма Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів) / К. Р. Касабова, Д. В. Дмитревський, Г. В. Степанькова ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2025. - 106 с. - Бібліогр.: с. 103-105. - Б. ц.
Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- контроль якості -- контроль качества -- безпека продукції -- безопасность продукции -- зберігання харчових продуктів -- пакування харчових продуктів -- хранение пищевых продуктов -- упаковка пищевых продуктов --
Анотація:
Навчальне видання спрямоване на формування у здобувачів вищої освіти теоретичних знань і практичних навичок щодо сучасних методів зберігання та пакування харчової продукції. Особливу увагу приділено науковим підходам до подовження терміну придатності продуктів, запобігання їх псуванню, збереженню харчової цінності та забезпеченню безпечності продукції на всіх етапах виробництва, транспортування і реалізації. Видання містить теоретичні основи процесів зберігання, сучасні тенденції та технологічні рішення у сфері пакування, а також інженерні аспекти створення функціональних та екологічно безпечних пакувальних матеріалів. Це дозволяє студентам опанувати інноваційні підходи до розробки і впровадження ефективних технологій у харчовій промисловості та підготуватися до професійної діяльності в умовах сталого розвитку.
Додаткові точки доступу:
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Держ. біотехнол. ун-т
Касабова, Катерина Рубенівна.
Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- контроль якості -- контроль качества -- безпека продукції -- безопасность продукции -- зберігання харчових продуктів -- пакування харчових продуктів -- хранение пищевых продуктов -- упаковка пищевых продуктов --
Анотація:
Навчальне видання спрямоване на формування у здобувачів вищої освіти теоретичних знань і практичних навичок щодо сучасних методів зберігання та пакування харчової продукції. Особливу увагу приділено науковим підходам до подовження терміну придатності продуктів, запобігання їх псуванню, збереженню харчової цінності та забезпеченню безпечності продукції на всіх етапах виробництва, транспортування і реалізації. Видання містить теоретичні основи процесів зберігання, сучасні тенденції та технологічні рішення у сфері пакування, а також інженерні аспекти створення функціональних та екологічно безпечних пакувальних матеріалів. Це дозволяє студентам опанувати інноваційні підходи до розробки і впровадження ефективних технологій у харчовій промисловості та підготуватися до професійної діяльності в умовах сталого розвитку.
Додаткові точки доступу:
Дмитревський, Дмитро В`ячеславович
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 1 |