.
Біополімери зерна та їх перетворення під час переробки [Електронний ресурс] : лаборатор. практикум для студ. напряму підготовки 181 Харчові технології другого рівня вищ. освіти (магістр) освітня програма Технологія зернопродуктів та зернові ресурси / Л. М. Пузік, Т. В. Гавриш ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], . - 71 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52014 (Репозитарій). - Б. ц.

Ключові слова: білки рослинного походження -- белки растительного происхождения -- гідротація -- гидротация -- розчинення -- растворение -- білкові речовини -- белковые вещества -- пшенична клейковина -- пшеничная клейковина -- зерно -- ферменти у зерні -- ферменты в зерне -- біополімери зерна -- биополимеры зерна -- зберігання крупи і борошна -- хранение крупы и муки --
Анотація:
У лабораторному практикумі розглянуті формування у студентів знань з питань вмісту біополімерів зерна, перетворення їх під час перероблення, а також практичних вмінь визначення вмісту біополімерів у зерно продуктах.
Додаткові точки доступу: