
>
664.6(075)
С 40
Сирохман, І. В.Якість і безпечність зерноборошняних продуктів [Текст] : навч. посібник / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова. - Київ : Центр навч. літ., 2006. - 384 с. - Бібліогр.: с. 363-381. - ISBN 966-364-359-9
Ключові слова: зерноборошняні продукти -- зерномучные продукты -- якість зерна -- качество зерна -- властивості хліба -- свойства хлеба -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- харчові добавки -- пищевые добавки -- мікробіологічна безпека -- микробиологическая безопасность --
Додаткові точки доступу:
Лозова, Т. М.
С 40
Сирохман, І. В.
УДК | |
664.6(075) |
Ключові слова: зерноборошняні продукти -- зерномучные продукты -- якість зерна -- качество зерна -- властивості хліба -- свойства хлеба -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- харчові добавки -- пищевые добавки -- мікробіологічна безпека -- микробиологическая безопасность --
Додаткові точки доступу:
Лозова, Т. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 6 | 6 |
2 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 2 | 2 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 346640 346643 346644 347926 347049 347050 |
2 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 346641 346642 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Контроль якості та безпеки зерна та зернопродуктів | 8 |
2 | 33 | Харчові технології (181) | Контроль якості та безпеки зерна та зернопродуктів | 8 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|